Sedan 2012 har Ren & Fino städat vårt 203 kvadratmeter stora hus, och jag kan inte nog understryka hur nöjda vi har varit med deras service genom åren. Ana har alltid varit fantastiskt hjälpsam. När vi behövt ändra eller flytta på en städning har hon varit otroligt flexibel och lösningsorienterad. Det är den typen av kundbemötande som verkligen skiljer ut ett företag. Jag har varmt rekommenderat Ren & Fino till släktingar, vänner och bekanta. Deras städningar är konsekvent noggranna - varje gång vi kommer hem möts vi av ett skinande rent och fräscht hem. Deras team är punktliga, effektiva och tar verkligen hand om varje detalj. För oss har Ren & Fino blivit mer än bara ett städföretag - de är en pålitlig partner som förenklar vår vardag. Deras engagemang, professionalitet och genuina vilja att göra ett utmärkt jobb gör dem till min absoluta förstahandsrekommendation för städtjänster. Deras professionalism har verkligen imponerat på mig. För tre månader sedan behövde jag akut hjälp med en lägenhet som var väldigt smutsig efter föregående hyresgäst. Ren & Fino ställde upp med bara några timmars varsel och räddade bokstavligen min inflyttning.
Skrev om Ren & Fino Stockholm AB Verifierat företag
Svar från Ren & Fino Stockholm AB
Ohhh Marcus,
Jag(Ana) blev så glad att se dina fina ord om både mig och vårt företag. Vi är så tacksamma att vi har kunnat underlätta för dig och din familj för hemstädning, flyttstädning i så många år nu.
Jag kommer att berätta för Evelyn att du uppskattar mycket sitt jobb.
Ha en underbar helg och vi hörs.
Hälsningar
Ana