Skrev om Byggpojken AB Bekräftad företagssida
Vi anlitade Byggpojken för ett större renoveringsprojekt av vår lägenhet. Arbetet omfattade målning, golvläggning, ombyggnad av kök samt helrenovering av två badrum. Då resultat och tidplan var mycket viktigt för oss så var vi noga med val av entreprenör. Byggpojkens goda renomé och referenser var avgörande för vårt val. Bemötande från offert till genomfört arbete var utan anmärkning. Trevlig, kunnig och noggrann personal med en öppen och transparent kommunikation. Arbetet utfördes effektivt och tidsplaner hölls. Allt kändes tryggt och proffsigt. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Byggpojken.
Svar från Byggpojken AB
Hej Anders
Tack för ditt superfina omdöme! Vi på Byggpojken är väldigt glada att höra att du är nöjda med vårt arbete och vår kommunikation genom hela projektet. Det var ett nöje att få hjälpa dig med renoveringen av lägenheten och vi uppskattar verkligen att du valde oss för detta omfattande arbete. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitet och pålitlighet, så det är fantastiskt att höra att vi har levt upp till era förväntningar.
Ännu en gång stort tack för rekommendationen, och vi ser fram emot att få jobba med dig igen i framtiden om behovet skulle uppstå.
Med vänliga hälsningar,
Byggpojken