Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Skrev om Drott & Co Hemservice i Stockholm Verifierat företag

Röjning efter dödsbo + flyttstädning. Kommunikationen med företaget fungerade bra. Vi fick fastpris = bra. Dock kanske vi förväntat oss att några fler prylar skulle kunnat säljas med netto till oss. På en direkt mejlfråga om vilken avfallspartner man använde fick jag inget svar (tjatade dock inte). Det hade också varit värdefullt med konkret besked om vart prylarna tog vägen (t ex Erikshjälpen eller annan organisation som kunde ge prylarna ett second-life. Slutligen gavs missvisande uppgifter i offerten eller på annat ställe angående miljö-, kvalitet, och arbetsmiljöstandarder. Någon gällande certifiering kan företaget inte ha eftersom de standarder som refererades var utgångna.

Svar från Drott & Co Hemservice i Stockholm
Hej Per Jag vill tacka dig personligen för ditt omdöme och för att du uppmärksammade mig på din mejl frågan om vilken avfallspartner vi använder som är olika Återvinningscentraler där lämnar vi också sådant som olika välgörenhetsorganisationer hämtar och återanvänder och ger ett nytt second-life. Vi skänker även till Röda Korset och Erikshjälpen sådant som går att återbruka. För att tydliggöra vårt kvalitets-, miljö och arbetsmiljöarbete har vi valt att arbeta enligt ett väl dokumenterat ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt ISO 9001 för kvalitetsledning, ISO 14001 för miljöledning och ISO 45001 för arbetsmiljöledning. Vi är inte certifierade dagsläget men arbetar Enligt ISO för en framtida certifiering. Uppskattar att du uppmärksammade mig på detta. Det är så roligt för oss att höra när vårt arbete uppskattas, tack! Jag önskar dig en fin fin dag! God Jul & Gott Nytt År! Med Vänlig Hälsning! Owe Frödin Grundare och kvalitetsansvarig Drott & Co Hemservice / Drott Auktioner AB

Tipsa en vän om Drott & Co Hemservice i Stockholm