Reco logotype För företag

Reco logotype
Jakob J
Jakob J
Skrev om Damian Bygg i Stockholm AB Verifierat företag

När det var dags att renovera nya lägenheten så skickade jag in några förfrågningar på Reco och tog emot tre stycken företag. Damian Bygg var ett av dem. Redan vid första träffen så tycker jag att Damian gav ett väldigt professionellt och glatt intryck så när hans offert för en helrenovering trillade in i mailen så var det ett enkelt val att gå med Damian Bygg. Vår renovering var en helrenovering och det var inte lite saker som skulle göras. Dra om all el, nytt kök, nytt golv, riva tapeter, ner med väggar, måla om hela lägenheten, väggar och tak, nya garderober, osv. Vi hade även en rätt så tajt deadline eftersom vi var tvungna att lämna den gamla lägenheten inom 4 veckor. Vi var från början tydliga med Damian att renovering måste bli klar innan flytt och vad som gör mig riktigt imponerad är att Damian Bygg höll vad de lovade. På given offert och på vår deadline! Vad jag också uppskattade väldigt mycket under hela processen är att Damian på Damian Bygg är extremt service minded och var väldigt flexibel när jag eller min fru kom med några sista minuten ändringar. Även Mateusz i hans team var väldigt enkel och bra att arbeta med. Toppen! Ett plus i kanten att Damian bygg även håller rent och snyggt i och kring lägenheten under renoveringens gång! Rekommenderas starkt!

Svar från Damian Bygg i Stockholm AB
Stort Tack Jakob och Lina för en fin omdöme samt trevlig samarbete på hela renoveringsarbete. Hoppas ni kommer trivs bra! Ses på nästa projekt! Mvh Damian

Tipsa en vän om Damian Bygg i Stockholm AB