Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Urmas P
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS Verifierat företag

Hej, Vi har verkligen blivit bemötta på ett fantastiskt fint sätt av såväl Markus (Mackan) som är ägaren till företaget som utav Martin som var den person som inspekterade rören hemma hos oss. Från allra första början kände vi mycket stort förtroende för företaget samt för deras sätt att arbeta. Inte lätt att som pensionärer fatta beslut vad gäller Relining . Dock kändes det tryggt för oss att ingå avtal med företaget och att låta dem genomföra Reliningen av de rör som är gamla i vår villa från 1929. Dom överträffade verkligen våra förväntningar och vi vill ge dom våra allra bästa rekommendationer! Kan inte få ett bättre bemötande, så proffsiga, så vänliga, så seriösa och dessutom så välstädat efter avslutat arbete! Det finns absolut ingenting att klaga på utan endast att vara tacksam för att vi valde just detta företag till att utföra Reliningsarbetet i vår villa. Önskar företaget och dess medarbetare ett mycket stort Lycka till för det är dom verkligen värda! Det blir många guldstjärnor ifrån oss. Med vänliga hälsningar Barbro och Urmas Prööm

Tipsa en vän om Solna Relining Service / VillaVVS