netonets kundtjänst är katastrof 19/11-24 köper jag en samsung tq75q64dauxxc har en skärmdump på best 21/11-24 ser jag att fel tv är skickad, en liknande fast 85” för samma pris som den jag beställt ringer er och påtalar detta, blir även lovad att jag inte behöver bet returfrakt, så jag köper en Samsung TQ75Q70DATXXC, då den jag beställde från början tagit slut?? 28/11-24 kommer postnord med 2 tv apparater dels den jag beställde och den 85” som ni skulle ordna retur på 29/11-24 har ni hämtat ut den 8/12 eftersom det nu ligger 2 fakturor hos resurs bank, gör jag en returanmälan på den tv:n ni hämtat ut den 29/11 17/12 mailar jag er ang detta den 18/12 får jag ett svar från er där ni meddelar att jag får bet retursedel på något som redan är uthämtat av er??? min fråga, varför ska jag betala för någonting som jag inte beställt, att ni skickar ut någonting som jag inte vill ha, är väl inte mitt fel, jodå ser också att det skulle va så i köphistoriken, det är ju därför jag ringer för att avstyra det, förmodligen någon som plockat fel på erat lager? Hur svårt kan det vara, att göra om och göra rätt och hur svårt ska det vara att, ta kontakt med resurs bank och dra tillbaks den felaktiga fakturan mvh Tomas Westberg
Skrev om Netonnet Bekräftad företagssida