Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Bodil Katarina S
Skrev om Solar Energy Group Sweden AB Bekräftad företagssida

Det som var bra: Montörerna som installerade solcellerna var verkligen duktiga och professionella. Arbetet utfördes noggrant och resultatet på den tekniska sidan ser bra ut. Jag uppskattade deras kompetens och bemötande under installationen. Det som var dåligt: Tyvärr var upplevelsen med företaget som säljer solcellerna långt ifrån lika bra. Det var flera problem som skapade stor frustration: Bruten överenskommelse: Vi fick inte de solceller som vi hade betalt för, vilket är mycket frustrerande. Förseningar: Hela processen drog ut på tiden, och företaget höll inte vad de hade lovat gällande tidsramar. Lastbalanseraren: Den är fortfarande inte inkopplad, och företaget har lämnat över ärendet till mig att lösa själv. Kommunikation: Det var svårt att få kontakt med företaget, och kommunikationen skedde nästan uteslutande via sms, vilket kändes oseriöst och opersonligt. Finansieringen: Hanteringen av finansieringen var illa skött, vilket skapade ytterligare problem och stress. Sammanfattning: Jag är mycket nöjd med montörernas arbete, men upplevelsen med företaget som helhet har varit undermålig. De måste förbättra sin kundservice, tydlighet, och leverans av utlovade produkter för att bygga förtroende hos sina kunder. I nuläget kan jag tyvärr inte rekommendera detta företag.

Tipsa en vän om Solar Energy Group Sweden AB