Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz Verifierat företag
Jag blev bemött bra och det hela gick snabbt och enkelt. Det som drar ner betyget är att det är alldeles för höga kostnader att få någon begravd. Mycket pengar för lite arbete.
Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz
Hej Urban. Tack för förtroendet, ditt omdöme och att du tog dig tid att skriva. Det betyder mycket för oss.
Precis som i övriga livet så är ekonomin för de allra flesta en viktig aspekt när man köper något, och det gäller kanske inte minst när man ska beställa en begravning eller behöver köpa juridisk rådgivning. Med det sagt så vill jag säga att vi inte är den billigaste begravnings- eller juristbyrån, men vår målsättning att ge våra kunder bästa rådgivning och service, och när vi själva jämför oss med de av våra konkurrenter som vi anser arbetar på samma sätt så känner vi oss trygga med att vi har en rimlig prissättning. Om du (eller någon annan som läser här) har flera frågor eller vill att vi tittar mer specifikt på ditt ärende så är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Bästa hälsningar Edward Götmar Marknadsansvarig på Götmars