Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Malin M
Skrev om KS Rörservice AB Bekräftad företagssida

Vi skulle aldrig rekommendera någon att anlita KS Rörservice. De gav ifrån start ett bra intryck och bytte en ventil i vattenbehållaren för att bli av med ett missljud. Efter jobbet fick vi dock problem med avloppslukt i badrummet som inte gick bort. De hade inte varit i kontakt med avloppet under jobbet, men gissade på att den stora packningen till avloppet var gammal och dålig. De bytte den men lukten försvann ändå inte. När vi ville ha hjälp att fortsätta felsöka så började de svara aggressivt med att det var vi som inte städat ordentligt och det var därför det luktade illa ifrån toaletten. Han skrev också att vi skulle få betala för materialet oavsett om de hade gjort något fel. Vi hade inte ifrågasatt betalning eller sagt att de gjort något fel utan ville bara ha hjälp att hitta vad som orsakade lukten. Till slut gav vi upp och hittade en annan rörfirma som direkt såg att toaletten var fäst med skruv som hade gått rakt ner i avloppsröret. När KS gjorde första jobbet har man antagligen rubbat toaletten lite ur sitt läge som gjort att avloppslukten börjat tränga upp genom skruvhålen. Inte de som orsakat ursprungsfelet mao. Sammanfattningsvis så anlitade vi dem för ett rutinjobb som de nog gjorde korrekt, men när det sedan ledde till behov av mer felsökning så visade de både bristande kompetens och riktig oprofessionellt bemötande. Vi hade framförallt kontakt med Sebastian.

Svar från KS Rörservice AB
Hej Malin, Tråkigt att ni inte känner er nöjda över vårat arbete. Vi byte insats i toaletten och hade ingenting med dom tidigare skruvhålen att göra vi limmar alltid våra toaletter. Skönt att det löste sig och att ni fick hjälp. Mvh Sebastian

Tipsa en vän om KS Rörservice AB