Jag vill varmt rekommendera BOB Våtrumsrenovering för deras fantastiska engagemang, ärlighet, empati och plikttrogenhet. I en bransch där tillförlitlighet och kundservice tyvärr inte alltid kan tas för given, sticker de verkligen ut som en aktör att lita på. Vi anlitade BOB för ett arbete som blev ett försäkringsärende och togs över av ett annat företag innan de hann slutföra det. Men, trots att de visste att de inte skulle få göra klart jobbet, tog de sig tid att hjälpa oss genom att noggrant gå igenom vad som behövde göras framöver och säkerställa att allt skulle bli korrekt utfört (detta gjordes dessutom på kvällstid och strax innan jul då de hade som allra mest att göra…). Deras omtanke och vilja att säkerställa kvalitet även när de inte längre var direkt involverade säger mycket om deras professionalism och kundfokus men framförallt hur de är som personer och deras värderingar. Vi är oerhört tacksamma för deras stöd och kan inte nog understryka hur mycket vi uppskattade deras hjälp i en svår situation. Deras empatiska och professionella agerande gjorde vår situation lättare och det känns fantastiskt. Om du söker en pålitlig, kompetent och dedikerad partner som verkligen bryr sig om sina kunder och deras behov, tveka inte att välja BOB Våtrumsrenovering! Tack för allt BOB, vi återkommer när nästa badrum ska fixas!
Skrev om BOB VÅTRUMSRENOVERING AB Verifierat företag