Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Katarina Maria K
Skrev om Loopia Ej verifierat företag

Ovilliga till hjälp och är ett riktigt dåligt val för alla som inte själva besitter en stor teknisk kunskap. Jobbar som webbdesigner och har många kunder som använder Loopia tyvärr. De är otroligt dåliga på att hjälpa sina kunder och hänvisar hela tiden till olika guider som ofta är komplexa att utföra och kräver hög teknisk kunskap. De gillar att debitera extra för tjänster som man tycker borde ingå. Behövde akut hjälp av återställning av en kunds hemsida som låg nere helt och fick tillbaka (efter att ha väntat på svar i över ett dygn) att de ville ha extra betalt för att hjälpa till med det. Har också haft otroliga svårigheter med att få bra resultat på sidans laddningshastighet för de kunder som har Loopia. Deras Boost-lösning gör varken från eller till enligt min erfarenhet och är dessutom komplex att aktivera, vilket man såklart, måste gör själv. Har också flera kunder som har One.com. Där har jag fått betydligt bättre support och inte haft samma problem med sidornas laddningshastighet.

Tipsa en vän om Loopia