Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Lasse H
Skrev om Nära&Kära Fastighetsskötsel AB Verifierat företag

**Omdöme: Nära & Kära och Trädfällarlaget – otydlighet och respektlöshet** Jag har upprepade gånger fått reklam från företaget "Nära & Kära AB", trots att jag har en tydlig "EJ REKLAM"-skylt på min brevlåda. Efter att ha undersökt saken närmare visade det sig att något företag med det namnet inte existerar. Det verkliga bolagsnamnet är Nära & Kära Fastighetsskötsel AB, vilket framstår som både missvisande och oseriöst. Samtidigt fick jag ytterligare reklam från Trädfällarlaget, ett annat företag som verkar följa samma mönster. På deras hemsida står det att företaget heter "Trädfällarlaget AB", men något sådant bolagsnamn finns inte registrerat. Istället finns flera olika bolag med namn som Trädfällarlaget Nord, Öst, Syd osv., varav flera har gått i konkurs. Detta gör det mycket svårt att avgöra vilket företag som faktiskt står bakom verksamheten. Vid en närmare granskning visar det sig dessutom att samma personer sitter i styrelserna för både Nära & Kära och Trädfällarlaget. Båda företagen har gemensamt att de upprepade gånger ignorerar regler för direktreklam och inte respekterar fällningar från Reklamombudsmannen. Deras beteende tyder på en tydlig nonchalans gentemot både regler och kunders önskemål. Om ett företag inte kan följa så enkla regler som att respektera "EJ REKLAM"-skyltar eller vara tydliga med sitt bolagsnamn, hur ska man då kunna lita på dem för något så viktigt som städning eller trädfällning? Jag rekommenderar starkt att undvika både Nära & Kära och Trädfällarlaget. Deras brist på respekt, transparens och seriositet är inget jag skulle vilja ha att göra med.

Svar från Nära&Kära Fastighetsskötsel AB
Hej Lasse, Tack för att du tar dig tid att dela dina synpunkter. Vi är verkligen ledsna att höra om din negativa upplevelse och vi förstår din frustration. Det är aldrig vår avsikt att störa våra kunder med reklam eller skapa förvirring kring företagsnamn. För att förtydliga: Vi tar reklamregler på största allvar och respekterar helt och hållet önskemål om "EJ REKLAM"-skyltar. Vi kommer omedelbart att undersöka varför du har fått reklam trots att du har en sådan skylt, och se till att detta inte händer igen. När det gäller frågan om företagsnamn och eventuella missförstånd kring vårt bolag, vill vi gärna klargöra att vårt företag är Nära & Kära Fastighetsskötsel AB och att vi strävar efter att vara tydliga och transparenta i all vår kommunikation. Om det har uppstått några oklarheter kring detta är vi tacksamma för att du uppmärksammar oss på det, så vi kan rätta till och förtydliga var vi kan. Vi förstår att trovärdighet och transparens är oerhört viktiga för våra kunder, och vi tar dina synpunkter på största allvar. Vi arbetar för att alltid följa regler och uppträda professionellt. Tack för din feedback och för att du hjälper oss bli bättre. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig. Vänligen Jenny.

Tipsa en vän om Nära&Kära Fastighetsskötsel AB