Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Tommy L
Skrev om Tillmobil i Norden AB Bekräftad företagssida

Blev uppringd av Gabriel sade sig vara från Telia Där jag hade mina tjänster skulle få en bra rabatt på 2 st. telefon bredband samt tv 36 mån. bindning fick ett kontrakt att underteckna som syntes dåligt i telefon som jag gjorde sänkte mina kostnader från 1653 kr/mån till 857 kr/mån efter 15 min ringer han om att det vart fel skulle ha 1000 mb istället för 100 som han skrev nytt kontrakt då ser jag att inget tv abonnemang är med vägrar underteckna han skall skriva om och återkomma då ser jag att förra kontraktet inte är på mig utan en person i Malung inget varken personnr adress eller mail stämde bara telefonnr upplyste honom om det är bluff söker jag upp honom var än i landet han bor för att skriva om avtalet kollade upp Tillmobil i Norden bara bluff så jag nekade avtalet och spärrade telefonnr får jag några problem med Telia avtalet håller jag löftet och söker upp honom. Mvh Tommy Luleå

Svar från Tillmobil i Norden AB
Hej Tommy, Vi är en återförsäljare åt Telia så det är inte konstigt att du blir uppringd av Tillmobil för att se över ditt Telia abonnemang. Vi skulle gärna vilja kolla lite närmare på ditt ärende för att reda ut vad som har hänt. Du är varmt välkommen att ta kontakt med kundtjänst på 010- 330 23 00 mellan 8,30-12,00 eller vår mail på support@tillmobil.se. Det är tråkigt att du upplevt som du gjort och det ber vi om ursäkt då det absolut inte är på det sättet vi som företag arbetar. Mvh Susanna Lovén

Tipsa en vän om Tillmobil i Norden AB