Skrev om Skandinaviska VVS-Gruppen AB Verifierat företag
Kompetensmässigt verkar dom bra. Vänligt bemötande i yrkesmässigt samtal Negativt Dyra. Har exempelvis en hutlös debitering för start av jobb med korta varsel. Ej akuta jobb kan bli lång väntetid.
Svar från Skandinaviska VVS-Gruppen AB
Hej Lennart!
Först och främst vill vi tacka dig för att du anlitade oss för att hantera ditt ärende gällande reparation av din Mitsubishi-värmepump samt det akuta bytet av det trasiga röret vid golvbrunnen.
Du hade två separata ärenden:
En planerad reparation av värmepumpen.
Ett akut/jourarbete för att byta ut ett rör som skadades av ditt spolföretag under deras arbete.
På plats informerade jag dig om den extra jouravgiften för akuta ärenden. Efter att du diskuterat med ditt spolföretag, valde du att beställa vår jourtjänst medveten om att en tilläggsavgift skulle tillkomma och därefter har vi varit på plats inom 2 timmar.
Vi uppskattar dina synpunkter och strävar efter att vara ännu tydligare i vår kommunikation framöver. Vi kommer därför i högre grad att tillhandahålla skriftliga prisuppgifter för att undvika eventuella missförstånd.
Tack för ditt förtroende, och tveka inte att höra av dig om du har några ytterligare frågor eller funderingar.
Med vänliga hälsningar
Pezhman Safariha