Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Sara L
Skrev om K3 Gruppen AB Verifierat företag

Vi fick hjälp att slipa och olja samt lackera ett gammalt furugolv + sätta nya golvlister i alla rum. Även lagning av golv, där dem la nya plankor. Trevligt bemötande, och mycket trevliga killar och arbetsledare på plats. Mycket samarbetsvilliga och fixade extra färgprover till oss då vi ville se fler alternativ. Det hade kunnat vara liiite tydligare i den skriftliga kommunikationen kring ÄTA (tillägg i offerten) då det blev ett litet missförstånd av vad vi trodde ingick från början VS. blev tillagt senare.. Förvirringen löste sig dock snabbt när vi frågade över telefon. Arbetet blev färdigt lite tidigare än tänkt. Vi blev mycket nöjda med resultatet och har fått många komplimanger över golvet av gäster. Rekommenderar K3 gruppen.

Svar från K3 Gruppen AB
Stort tack för din detaljerade och positiva recension! Vi är glada att ni är nöjda med både resultatet och vårt bemötande. Vi uppskattar verkligen er feedback om kommunikationen kring ÄTA och kommer ta med oss det för framtida förbättringar. Hoppas vi hörs vid nästa projekt! Mvh K3 Gruppen

Tipsa en vän om K3 Gruppen AB