Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Mona Kristine G
Sålde ett hus med hjälp av Åsa Öjes, en del av MOHV Svedala Verifierat företag

Sommaren 2024 började jag så smått att gå på lägenhetsvisningar i Lunds innerstad och vid ett tillfälle träffade jag en kollega till Åsa, som varmt rekommenderade henne när jag tänkte sälja mitt hus, då Åsa själv var Klågerupsbo och väl kände till området. Han frågade om hon fick ringa till mig. Jag ville egentligen bara få huset värderat, men efter att ha bekantat mig med Åsa, så fick hon uppdraget att sälja det. Under tiden som följde avled min man och det var inte möjligt att fokusera på någon husförsäljning. Åsa har låtit mig bestämma och när jag var redo, låta henne veta. Lugnt och fint, ingen stress. Nu i januari, åtta månader efter min mans bortgång fick Åsa klartecken från mig. Det är inte varje dag man säljer hus, det förstod Åsa mycket väl. Att sälja vårt hem efter 48 år var inget lätt beslut med alla beslut som följer med. Jag fick förtroende för Åsa när vi först träffades, även om jag tänkte ut alla möjliga scenarios hur nu detta kunde gå till och hur utdraget det kunde bli, så kände jag att, detta sköter Åsa. Hon tar hand om detta. Det gjorde hon med mycket beröm godkänt. Hon är min mäklare och den bästa.

Klågerup
Svar från MOHV Svedala
Hej Mona! Tack snälla för dina fina ord, det värmer otroligt! Jag är så glad att jag fick förtroendet att vara din mäklare och få följa dig under denna tiden, så många spännande historier jag fått höra om när du berättat om allt ni varit med om i ert liv! Jag hoppas du kommer trivas inne i Lund i din nya lägenhet, jag ser fram mot att komma och dricka kaffe när du gjort dig hemmastadd!

Tipsa en vän om Åsa Öjes