Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Negin E
Skrev om Hemfixarna! Bekräftad företagssida

Oseriöst företag, anlita inte! Bad om att få stringskåp monterade och upphängda på vägg. Fixaren var sen, kommer in och beklagade sig över att han inte har någon beskrivning av uppdraget. Jag hade dock mailat Hemfixarna om uppdraget, förklarat på telefon samt sms:at beskrivning och modell på skåpen till fixaren. Monteringsanvisning fanns i paketen förstås. Strax efter fixaren påbörjade arbetet, ringer han sin kollega, säger att det är mycket och att har flera kunder efter, beklagar sig över skåpet och frågar om råd. Jag la mig inte i och tänkte att han skulle få arbetsro, men jag blev givetvis nervös. I slutändan blev det plugg i fel hål som inte kommer ut. Skåpdörren blev aldrig monterad. Felmontering på skåp som vi betalade 10 000 kronor för. Vi kunde lika gärna gjort det själva. Vi var tydliga med hur vi önskade ha skåpdörren, men ändå blev det fel. Morgonen därefter upptäckte vi två ordentliga repor/skador i parkettgolvet. Det är en nyproduktion som precis hade genomgått besiktning, så de var inte där innan. Man anlitar inte hantverkare för att det ska bli fel och repas golv? En till fixare kommer för att titta på repan och skåpet. Har inga redskap med sig, vågar inte ta ut pluggen ”för då går det sönder”. Golvet gick inte heller att fixa men han skulle tala med sina kollegor. Därefter mailade vi Hemfixarna, inget svar på veckor. När vi ringde upp sa de att de inte hade fått mailet, vi hade dock mailat korrekt mailadress flera gånger. Vi mailar igen, får inget svar. Vi ringer och då ska de titta på ärendet igen, denna gång säger de igen ”vi skickar någon som kan fixa skåpet (trots att förra fixaren sa att det var kört) och golvet har inget med oss att göra och ni måste kunna bevisa att det varit vi” Jag har anlitat Hemfixarna innan för en takskena, det blev helt fel då också kan jag säga, men tur att jag inte la ner tid på att reklamera då, för de svarar ändå inte. Andra gången gillt. Jag kommer absolut inte anlita Hemfixarna någonsin och frågar någon om dem så kommer jag absolut inte rekommendera dem. Jag känner mig ignorerad och nonchalant bemött som kund. De kunde verkligen inte bry sig mindre om sina kunder. Det är absolut inte något fokus för dem som företag. Här sitter man med skadat golv och stringskåp som inte går att fixa, när man med stor sannolikhet hade kunnat undvika det om man gjorde det själv!

Tipsa en vän om Hemfixarna!