Skrev om Drott & Co Hemservice i Stockholm Verifierat företag
Jag är inte nöjd med er ta ut pengar gör inte något bra jobb tyvä
Svar från Drott & Co Hemservice i Stockholm
Hej Ulla!
Vi tar all feedback på största allvar tyvärr så visade det sig att lägenheten som vi tömde och utförde en flyttstädning inkl fönsterputs av var kraftigt nikotin skadad. Vi uppmärksammade detta till dig samt kontaktade även fastighetsägaren dem krävde självklart en komplett flyttstädning dvs helrengöring/nikotinsanering av hela lägenheten.
Vi kontaktade dig och uppmärksammade detta till dig innan vi påbörjade arbetet. Efter ditt godkännande så utförde vi hela uppdraget. Även fastighets ägaren uppdateras. Och som du vet så räckte det inte med en vanlig flyttstädning av lägenheten. Vi informerade dig om att fastighets ägaren också krävde att lägenheten behövdes ommålas tak och väggar ets samt tapeter osv.
På grund av att lägenheten var kraftigt inrökt. Fastighets ägaren godkände vårt arbete till fullo. Och jag förstår att det blev betydligt kostsammare än vad du hade räknat med.
Vi är ledsna att du har haft en dålig upplevelse av allt detta och att det kom som en överraskning för dig att lägenheten och allt lösöre var nikotinskadat.
Du får gärna kontakta oss vidare via telefon 010-222 77 00 eller via e-post till info@drott-auktioner.se
Vi ser fram emot att höra av dig.
Vi önskar dig en fin dag!
Drott Auktioner AB / Drott Bohagsservice
Med Vänlig Hälsning!