Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Anna N
Skrev om Ic Bygg & Interiör AB Bekräftad företagssida

Jag är otroligt nöjd! Har jag ringt, sms:at eller mejlat så har jag fått svar direkt. När vi har pratats vid har det alltid varit en god dialog där jag, som är kvinna med helt annat yrke, velat förstå och fått förklaringar och goda råd och sedan har vi tagit beslut tillsammans. Har det blivit trassel eller försening så har jag fått det förklarat utan undanflykter. Att jag kunde följa kostnaderna på Struqtur var smart. Alla jag träffat på plats har varit trevliga. De har kunskap om gamla hus, har varit måna om att det ska bli korrekt och snyggt både vad gäller material och utseende. De la om taket på mitt torp, satte på ny ytterpanel, byggde om ett fönster, bytte ut en enorm braskamin och värmesystem och totalrenoverade verandan. Allt blev bra!

Svar från Ic Bygg & Interiör AB
Hej Anna, Tack för att du tog dig tid att lämna en recension om oss. Vi är så glada att höra att du är nöjd med oss på IC Bygg & Interiör och vår prestation. Hoppas vi ses snart igen. Med vänlig hälsning ! Christoffer Hägg

Tipsa en vän om Ic Bygg & Interiör AB