Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Frank A

Agenda Begravningsbyrå anordnade allt runt min sons begravning på ett helt utmärkt sätt. Ett varmt och deltagande besök på kontoret då allt planerades inför begravningen. Besök i bårhuset på Sundsvalls Sjukhus för mig och hans syster. Allt formellt vad gäller samhällets funktioner runt dödsfallet. Annonsering på internet, minnesrum, och lokaltidning - helt professionellt. Allt detta kunde inte vara bättre! Förutom att utforma begravningsakten på ett mycket smakfullt och värdigt sätt så arrangerade och framförde Arve två Elvis-låtar på ett mycket fint sätt. Han visade sig vara en utmärkt Elvistolkare. Mina förväntningar var nog omedvetet stora eftersom jag är uppvuxen i en familj där min mor vara begravningsentrepenör under många år, fram till mitten av 1980-talet - Alnö Begravningsbyrå. Jag vet vad som krävs av dessa personer i situationer av oftast stor sorg. Empati och deltagande samt att ge trygghet till anhöriga. Arve Solli uppfyllde med råge dessa kriterier. Hils Frank Arnoldsson

Tipsa en vän om Agenda Begravningsbyrå - Arves ceremoni & musik