Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Ahmed K
Skrev om Speedy Bilservice Vällingby Verifierat företag

Jag är verkligen jättenöjd med min upplevelse hos Speedy Bilservice i Vällingby! Från det ögonblick jag kom in genom dörren blev jag professionellt och vänligt bemött. Personalen var väldigt serviceminded, lyhörd och tog sig tid att förklara allt på ett tydligt och begripligt sätt. Det kändes verkligen som att de satte kunden i fokus och var måna om att jag skulle känna mig trygg med servicen. Mina förväntningar var att få snabb och effektiv hjälp med min bilservice, och Speedy Bilservice överträffade dem helt klart. De höll mig uppdaterad genom hela processen och arbetet blev klart både snabbare och smidigare än jag hade trott. Dessutom var prisbilden rimlig, och jag fick en känsla av att de är ärliga och transparenta med vad som behövs göras och varför.. Jag kan varmt rekommendera Speedy Bilservice i Vällingby till alla som letar efter en pålitlig och professionell verkstad med snabb service och utmärkt kundbemötande. Jag kommer definitivt tillbaka nästa gång min bil behöver omsorg!

Tipsa en vän om Speedy Bilservice Vällingby