Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Skrev om Halmstad Värmepumpcenter AB Verifierat företag

1 ) En mycket trevlig och öppen och säker serviceman. Han hade vänligheten att berätta ingående hur vi ska sköta värmepumpen och visade på ett pedagogiskt sätt hur det skulle gå till. Han genomförde en grundlig service (= rengjorde varje pinal i inneraggregatet som fyllts med damm och smuts under några år) som gjorde att maskinen fungerade som en ny en. Hans förmåga att förmedla hur man skulle sköta värmepumpen gjordes bättre än den bästa lärare. Heder åt honom! 2) Att en serviceman skulle rengöra maskinen. Istället fick vi en person som mycket generöst bjöd på sina kunskaper och i detalj visade hur vi skall förfara för att hålla maskinen i trim. 3) Utmärkt vägledning till oss som fick hjälp att förstå hur vi skall hålla maskinen i form framgent. Tack för det!

Svar från Halmstad Värmepumpcenter AB
Tack snälla för ditt fina omdöme <3 För oss är våra kunder viktigast och vi är glada över att ha kunnat hjälpa dig på ett sätt som gjorde dig nöjd och fått kunskap som du har nytta av framöver.

Tipsa en vän om Halmstad Värmepumpcenter AB