Köpte en bostadsrätt med hjälp av Kajsa Allermalm, en del av HusmanHagberg Kungsholmen Verifierat företag
Hej, Allt gick sidigt och bra, verkar ha bra koll… Det man kan kommentera var att hon inte hade de senaste uppgifterna gällande brf samt lägenheten,, men är kanske förståligt med tanke på att lägenheten låg som kommande.. Vänliga hälsning Jan Hellstedt
Kungsholmen Fredhäll
Svar från HusmanHagberg Kungsholmen
Stort tack Jan för din rekommendation – så roligt att höra att ni upplevde affären som smidig och att ni kände förtroende för mig under processen!
Som du nämner låg lägenheten som “kommande”, vilket innebär att all information ännu inte hunnit dubbelkollas då annonsen inte är officiellt ute. I de fallen uppdaterar jag gärna uppgifterna efterhand om kunden önskar, men här uppfattade jag att ni själva ville ta kontakt med föreningen direkt – vilket ofta är ett snabbt och bra sätt att få koll på detaljer.
Tack igen för en trevlig affär såhär långt. Tveka inte att säga till om ni har några frågor eller funderingar efter vägen. Jag ser fram emot att ses igen i augusti!
Vänligen, Kajsa