Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Marzanna B
Skrev om Bröderna Flytt AB Verifierat företag

Jag valde Bröderna Flytt eftersom jag ville stödja ett lokalt företag och eftersom de skryter med utländsk erfarenhet. Jag var med en flytt i USA och hade höga förväntningar. Dessutom var personen på kontoret riktigt trevlig och tillmötesgående. Tyvärr blev flytten traumatisk för mig och jag ryser fortfarande när jag ser en vit kartong. Jag tog ledigt från jobbet för att samordna flytten, men ignorerades totalt. Firman skulle också packa upp bohaget och kontoret försäkrade mig att allt kommer hamna på plats, med det slutade med att de kastade mina ägodelar huller om buller - istället av att följa samma ordning. Värst var det med böcker som de kastade in bokhyllor som om det vore bråte! Jag har inte hittat alla föremål efter flytten än - ingen ordning, ingen tanke, inget samarbete med betalande kund. En kille lämnade en burkläsk så att jag fick städa efter honom. Och vilka pengar de fått! Jag ville bara gråta efteråt och känner mig traumatiserad av denna flytt.

Svar från Bröderna Flytt AB
Hej Marzanna, Supertråkigt att läsa att din flytt inte levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att leverera en så smidig och professionell flytt som möjligt. I ditt fall packade vi omsorgsfullt ner och upp ett stort antal flyttlådor för att säkerställa att allt kom med till ditt nya hem. Vi förstår att en flytt kan vara en stressig upplevelse av så många olika faktorer, samtidigt som man försöker få plats med mycket saker in i en mindre bostad. Vi önskar dig verkligen allt gott i ditt nya hem och tackar din hyresvärd som betalade fakturan för din flytt. Bra att veta är att vi har vår egen rekrytering till företaget, där varje arbetare genomgår en kvalitetsprocess hos oss, för att säkerställa att våra kunder bemöts med respekt och får den professionella hjälp man förväntar sig när man anlitar Bröderna Flytt.

Tipsa en vän om Bröderna Flytt AB