Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Anna D
Skrev om Bröderna Flytt AB Verifierat företag

Själva flytten fungerade som man kan förvänta sig av en flyttfirma, varken bättre eller sämre än någon annan jag har anlitat vid tidigare flyttar. Däremot hade de beräknat volymen av det som skulle flyttas helt fel, flyttbilarna räckte inte till för mina möbler och kartonger trots att det var de som vid hembesök hade räknat ut volymen, de skyllde på att jag hade lagt till saker vilket jag definitivt inte hade gjort. Jag blev "erbjuden" en extra flytt dagen därpå vilken jag tog och blev debiterad för. När jag tyckte att det var de som hade räknat fel och att jag därmed inte skulle behöva betala, blev jag dåligt bemött i telefon och fick vänta väldigt länge på mailsvar. Jag kontaktade konsumentrådgivningen i kommunen vars jurist inte tyckte att jag skulle stå för deras felberäkning. Orkade dock inte bråka med dem utan betalade. De hanterade även min elektriska garageport på ett sätt att den slutade att fungera, när de efter påtryckning anlitade en reparatör för porten ville de inte betala för det då det sades att porten inte hade gått sönder utan endast blivit frikopplad. Jag fick betala 2000 för att få den att fungera igen.

Svar från Bröderna Flytt AB
Hej Anna Supertråkigt att läsa att du inte är helt nöjd med din flytt. När man flyttar från stor villa till mindre bostad är det extra viktigt med planering av vad som skall med och vad som kommer få plats i den nya bostaden. Som du säger erbjöds du att utöka din bokning på plats och vi lyckades ordna detta redan dagen efter. Gällande garageporten ringde du och anklagade oss för att ha gjort sönder motorn till din garageport, så självklart ringde vi dit en servicetekniker för att laga motorn. Det visade sig att motorn endast var frikopplad och att ingenting hade gått sönder och därför gick fakturan för serviceteknikern istället till dig. Tack för att delar med dig av din upplevelse, det hjälper oss i vårt forsatta arbete att förbättra kundupplevelsen.

Tipsa en vän om Bröderna Flytt AB