Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Björn Å
Skrev om Städgiganten AB Verifierat företag

Ingen bra upplevelse, dålig komunikation, ganska otrevligt bemötande, den nya hyresgästen ringde och klagade direkt då delar inte var städade och de fanns massor av små grus eller sten inne på fiskbensparketten. Kommer inte välja dem igen.

Svar från Städgiganten AB
Hej Björn, Tack för att du delade med dig av din upplevelse – vi är verkligen ledsna att höra att du inte är nöjd. Vi vill börja med att be om ursäkt om det uppstått någon misskommunikation eller om vårt bemötande upplevdes som otrevligt, vilket naturligtvis inte är vår intention. Vi fick endast information från de nya ägarna angående ovansidan av ugnen, där termostaten sitter, och där vi därför inte kunde använda starka medel på grund av risken för skador. Tyvärr fick vi ingen ytterligare återkoppling om andra eventuella brister i städningen. Vi uppskattar om du vill kontakta oss direkt – vi tar gärna en dialog för att reda ut det som blivit fel. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna göra rätt för oss.

Tipsa en vän om Städgiganten AB