Apollo säljer sol och badresor, men även kryssningar på medelhavet och skidresor. År 2007 var det drygt 400 000 stycken som reste med Apollo. Ett seriöst företag som hjälper kunderna så de blir nöjda och glada! Jag har rest med Apollo åtskilliga gånger och allt varit nöjd! De flesta kunderna beställer sina resor via deras hemsida. Deras hemsida är väldigt lätt att förstå sig på, enkel att navigera och lära sig. Apollo har börjat förnya sig lite, bland annat finns det inga välkomstmöten på hotellen, nu är det såkallade informationsträffa ca 2-3 ggr på vissa hotell. Bor man på ett hotell som inte har dessa träffar så kommer en taxi och hämtar de så man får åka till ett hotell där en Apollo anställd finns vissa tider! Jag var nyligen i Alanya, Turkiet på en semesterresa. Vi hade en kille som kom tre gånger till hotell där vi bodde, alltid bakfull…. Vi såg honom ut på byns krogar varje kväll, stupfull. Det var dåligt av Apollo, ett minus. Klart de får festa men kanske inte komma till jobbet och stinka sprit! Slutsats: Apollo är ett seriöst företag som inte luras eller bedrar. De har fina och fräscha hotell och fina orter att resa till. Deras utflyktsmål på respektive resemål brukar vara brett. Så ska du lämna Sverige på några dagar, välj Apollo!
Skrev om Der Touristik Nordic AB