Jag läste här nedan att Mechanum skulle vara billigare än sina konkurrenter men detta håller jag inte med om. Jag begärde en offert från Mechanum på kamremsbyte på min Audi S8 då dom vid detta tillfälle hade 50% prova på rabatt på arbetskostnaden vid första besöket.Priset jag fick från Mechanum var ca.14000 kr. När jag sedan begärde en offert från min vanliga auktoriserade Audi verkstad för att jämföra priset så blev jag mycket förvånad när dom endast begärde 14500 kr utan någon som helst rabatt. Visserligen erbjöd Mechanum en gratis lånebil och en tvätt av bilen. Detta gör inte min vanliga verkstad men om jag behöver en så betalar jag endast 250 kr per dag plus bensin. Nu vet inte jag vad Mechanum debiterar per arbetstimma men min vanliga verkstad tar ca 1000 kr i timman och arbetskostnaden slutade på 6000 kr inkl moms där. Slutsats om man drar bort 50% på arbetskostnaden så blir kostnaden ca. 3000 kr för en biltvätt och en lånebil vid ordinarie pris. Så billiga är Mechanum definitivt inte om man inte får en rejäl rabatt varje gång. Jag lämnade inte bilen till Mechanum utan min vanliga verkstad lämnade 1500 kr i rabatt så dom fick fortsatt förtroende. Rabatter i all ära men det är vad man betalar på sista raden som gör hålet i plånboken. Mitt tips till alla kolla priset innan ni anlitar Mechanum.
Skrev om Mechanum Partille