Min åsikt är att Monetar är ett oseriöst företag. Här är min historia: Jag blev uppringd av någon från Monetar för en tid sedan och han erbjöd deras tjänster. Jag var tveksam eftersom jag kan få liknande tjänster via ett företag som min arbetsgivare har avtal med. Han hävdade då att jag kunde säga ”ja” till erbjudandet nu, och sedan bestämma mig när jag kollat upp vad som var mest fördelaktigt för mig (glömde han lägga till ”inom de obligatoriska ångerveckorna” möjligen?). Ingen tjänst kunde utföras eller betalning krävas förrän jag lämnade min PPM-kod till Monetar försäkrade han. I det muntliga avtalet var det förstås andra ord som användes, men jag hade två skrikiga, hungriga ungar på halsen och var inte tillräckligt uppmärksam, jag litade helt enkelt på det som sagts tidigare i samtalet. Mitt misstag! Jag lämnade dock aldrig min PPM-kod, ändå har det kommit faktura på faktura, som till slut gått vidare till inkasso. Jag ringde även under denna tid och pratade med andra personer på Monetar (efter ångerveckorna dock, det var först då som jag insett att jag blivit lurad), som skulle hitta rätt person att ringa tillbaka till mig så att vi kunde reda ut saken. Detta hände naturligtvis aldrig. Det mest sjuka är att de fortfarande inte har uträttat någon tjänst för mig, ändå vill de ha betalt! De hänvisar till avtalet och vill inte ta på sin någon skuld eller ens visa goodwill i det här fallet. Jag blir inte överraskad om de dyker upp som ett fall hos Sverker inom kort. ANLITA INTE Monetar är min rekommendation. //
Skrev om Monyx Financial Group AB