Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

ICA affären har jag inte mycket att säga om. Där har jag inte stött på några bekymmer. Postens serviceställe däremot är ett riktigt råttbo. När mitt paket haft status "Sorterad" i två dygn kontaktade jag postens kundtjänst. De förklarade att när detta inträffade var det i 95% av fallen servicestället (= ICA Superm. söder) som missat att scanna paketet vid ankomst. Efter att postens egna kundtjänst misslyckats med att nå personalen på servicestället (!) ringde de åter upp mig och bad mig gå dit och fråga om de kunde leta efter paketet. När jag var där idag fick jag ett uselt bemötande av en medelålders kille med thailändskt utseende. Efter att ha sökt på kollinummret muttrade han att mitt paket inte fanns hos dem. Att jag blivit ombedd av postens kundtjänst att be dem kontrollera en missad scanning struntade han högaktningsfullt i. Tyvärr kommer jag nu få vänta i värsta fall över en månad, eftersom det är så lång tid reklamationer tar hos posten. Under tiden kommer datorkomponenter för ca. 2000:- ligga oscannade på hyllan eftersom personalen vägrar utföra sitt arbete på rätt sätt. Ett solklart 'Riktigt uselt' i betyg. Hade det funnits lägre betyg hade de fått det. Ett tips till dig som har oturen att tillhöra ICA supermarket söder's postdistrikt: Skaffa postbox eller skicka alla prylar till en kompis med annan adress.

Tipsa en vän om P Å Lågprishandel AB