Bokade in en tid för en Renault som inte startade. Bärgade dit den för 1500 spänn, 1km.. hör inget av verkstaden på 3 dagar så jag ringer och kollar och blir då lovad att de ska kolla på bilen. Jag får svaret: "Spontant känns det som att du skulle kört den till Bilia". Enligt deras hemsida och den jag bokade tiden med var det inget som helst problem med att det var en Renault. Ringer igen dagen efter och då ska dom kolla på den samma kväll. Blir sedan uppringd av mekaniker som säger att det är startspärren på bilen (alltså att man måste "larma" av den genom att trycka på nyckeln) som är felet. Jag har provat allt innan jag lämnade in den och är helt säker på att det inte är startspärren som är felet och påpekar detta. Jag ringer själv till Bilia och pratar med servicen och de berättar hur man ska göra med startspärren vid sådana tillfällen. JAG ringer själv tillbaka till Kihlströms och förklarar hur den fungerar och blir uppringd en timme senare då mekanikern säger, "nej det var ju inte startspärren som var felet", mekanikern har bytt något med tändingen men bilen går ändå inte!?! mekanikern säger att han har "kört fast" och inte kan hjälpa mig mer. Om jag som amatör visste att startspärren inte var felet hur ska man då kunna lita på att en utbildad fackman klarar att fixa bilen!? Kändes inte som att dom lyssnade på mig när jag beskrev felet och nu är jag ca 3000kr fattigare pga bärgning och andra reseutlägg och har en bil som fortfarande inte startar, 4 dagar till vi ska till norrland och fira jul med vår 5 veckors bebis! Tack för inget Kihlströms!!