Suck. Ett paket skickades från Halmstad måndag kväll och skulle därmed nå mig i Stockholm tisdag eftermiddag. SMS-avi kom och jag cyklade iväg till ombud 1 för att hämta mitt paket. Något paket fanns dock inte hos ombudet, eftersom DHL hade missat att leverera men ombudet hade felaktigt scannat koden "jag har tagit emot detta paket". Fine, sånt händer. Dock vägrade personalen på ombud 1 att hjälpa mig eftersom "DHL har stängt nu" (17.30), "nej, jag har inget telfonnummer", "du kan väl ringa dem när du kommer hem?". Här tog mitt tålamod slut. Jag ringde DHLs kundtjänst från min mobil när jag stod hos ombudet för att vi skulle kunna reda ut vad som hade hänt medan alla tre parter var samlade. Tydligen har mitt paket av någon anledning fastnat på terminalen, och jag frågade om det var möjligt att få byta ombud eftersom paketet ännu inte var utkört från terminalen än - och om det i så fall skulle försena transporten ytterligare. "Det tror jag ska gå bra, men jag ber någon kontakta dig annars" var det ungefärliga svaret jag fick. Onsdag: Ingen ny avisering. Torsdag: Ingen ny avisering. Ringer DHL igen och får höra att "eftersom jag har begärt nytt ombud tar det tyvärr lite längre tid men imorgon är NOG paketet framme. Vi pratar nu 3-4 dygn för att skicka ett paket mellan Halmstad och Stockholm. Fredag. Suprise - ingen ny avisering. Ringer DHL igen och får reda på att paketet är på väg ut till ombud 2 men att jag nog inte kan hämta det förrän på måndag. Så ja, här sitter vi nu. Det verkar alltså ta en vecka att skicka ett paket inrikes, DHL tycker detta verkar vara helt ok (det är enbart de som har strulat) och ingen har beklagat eller bett om ursäkt. Skicka aldrig med DHL!
Skrev om DHL Freight