Reco logotype För företag

Reco logotype
Robin R
Robin R
Skrev om Segway Store.se

Enormt dåligt bemötande och deras affärsmodell har mycket att tacka kunder som är lättlurade. Uppläget är kort och gott en blåsning där man luras betala i förskott för en tjänst de bara kan leverera i undantagsfall. Jag hade 5-6 ombokningar på grund av väder, en bokning blev av så pass att vi tog oss ut till en gräsmatta i en förort. Där beslutades att det inte var ballongväder. Efteråt fick vi ett mail om att flygningen var inställd och då det var slut på säsongen så avvaktade vi och täntkte "vi tar det nästa år" Tji fick vi när det visade sig att biljetten gick ut den 11:e maj. Inget mail eller någon information om när biljetten gick ut, utan det verkar som om 11:e maj var någon godtycklig magisk gräns. Har man en affärsidé där det är extremt osäkert om man kan nyttja produkten man betalat för, så ska man inte ha en så pass kort giltighetstid. Samtidigt ska man vara jäkligt tydig med att kommunicera det ordentligt. I min bok hamnar det här konceptet aldeles bredvid bluffakturor som affärskoncept. Skönt tips om du vill bli rik genom att blåsa folk.

Tipsa en vän om Segway Store.se