Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

Vårt nya fina hus blev förstört! Högtryck ska aldrig användas på trä. Inget förarbete med algtvättmedel. Målade över skräp som inte borstats bort. Ingen torktid. Målade i fuktig väderlek. Färg sprutades överallt: på vind-skenornas plåtomfång, dörrar, garageport, och stuprännor. Värst är färgsprut på alla självrengörande fönster som förstördes pga att dom inte plastades in. En dyr och tråkig historia som slutade i Tingsrätten. Enda turen att färgdammet inte spreds till grannarnas hus och bilar... Vi har sett fler hus med samma behandling, men målaren står inte till sina fel. Vi måste nu byta alla fönsterglas, all plåt, garageporten måste omlackeras. Och så sitter vi med fyra högtrycksskadade gavlar som inte målats täckande, färgen är inte efterslätad, och troligvis är röt-/fuktskadade. Vi ångrar så att vi inte tog en riktig målare som rollade på färgen enligt bruksanvisningen och branschen. Oberoende besiktning: Icke fackmannamässigt utfört.

Tipsa en vän om Thuvessons Måleri Eftr Jonas Thuvesson