Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

Tråkigt att du Pon T fick en dålig upplevelse, men om man kommer in skitig bland tätt packade och nya märkes kläder som riskerar att fläckas ned och därmed svåra att sälja - så förstår jag att butiksföreståndaren blir orolig, det skulle jag själv vara och förmodligen agera på bästa sätt... Personligen kom jag in för en vecka sedan med min dotter som hade varit på förskolan och hon var väldigt smutsig, men vi blev väldigt trevligt bemötta, med eftertanke mycket bättre bemötta än på länge om jag jämför med andra butiker och jag handlar en hel del med 3 damer i familjen + andra svägerskor till vänner.., föreståndaren tog sig tid och pratade lite med min dotter medan jag fick möjlighet att köpa både ett och annat. Sedan avslutade vi med barnsko botanisering för min flicka och då hon var skitig så skämdes jag själv lite för det, men butiksföreståndaren var super korrekt och väldigt hjälpsam!. Idag ska jag till butiken med svärmor och hoppas på nya fynd åt henne. Tack för att ni finns och jättetråkigt att ni stänger butiken inom kort. Hälsningar från Djurgårdsstadaren!

Tipsa en vän om Stockholms Märkesoutlet