Reco logotype För företag

Reco logotype
Micke T
Micke T
Skrev om Crystone AB

bara bluff, reggat ett domän namn som fortfarande inte registrerats, pengar har dom tagit från kortet men inget namn har registrerats. Crystone är farliga när det gäller säkerheten jag råder ingen att handla genom crystone med sina "9kroners" domäner etc det är bara skräp fungerar absolut inte och deras utländska kundtjänst säger "contact the swedish guys tomorrow they should be able to answer" det är ren katastrof fattar inte hur ett sånt företag klarar sig, inom 1 år bör crystone ha bytt namn med tanke på all skit som skrivs om dom. Och kommentarerna nedan som är positiva det märks att crystone skriver dessa själva nästan alla startar ungefär på ett och samma sätt. Jag är helt ärlig när jag säger att crystone verkligen är totalt värdelösa i sitt jobb, det är helt otroligt hur dåliga dom är det finns ingenting positivt med att ha crystone. Hade 3 domäner tidigare som inte fungerade väl, servern läggs ner 1 gång i veckan och man får otydliga svar. Sedan förstår jag att man får vad man betalar för men herregud lova inte så mycket då! Crystone är ett rent bluff företag som varken klarar av att få en hemsida att rulla utan att droppa. Crystones kontroll panel visar att det är betalt men på andra sidan visar det sig att det inte dragist? jag har mitt kontonummer och ETT KVITTO från dom - jävla bluff företag! kundtjänsten vet inte ens vad dom pratar om och hänvisar hela tiden till varandra detta är ju förfan värre än tele2 och kundtjänstens väntetid är alltid minst 20 minuter dvs att det går fortare att ringa till skatteverket. Rekommenderar inte crystone för någon! verkligen inte läs bara all skit som står om dom nedan. Inte ens nigerianska bluff företagen har så mycket kritik.

Tipsa en vän om Crystone AB