Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Mikael L
Skrev om Crystone AB Ej verifierat företag

Håller med föregående inlägg och kritik kring Crystones support! Crystone är inte ett alternativ att lita på! Låt er inte luras av låga priser. Priset är inte Crystones problem, det är priset som lockar in kunderna. Dilemmat är att du som kund hamnar i ett sammanhang du helst inte vill vara i och helst bara vill glömma. Med Crystone är det nämligen så att när problemen hopar sig, då finns inte den support du så väl behöver. Om du dessutom är amatör och lite osäker på hur detta med flytt av webbutiker och hemsidor går till, ja då vill jag direkt VARNA er för Crystone! Om du känner dig inkompetent i sammanhanget ja då kan jag bara säga att du, med Crystones hjälp, körs i botten ordentligt. En sämre support får du leta efter. Den saknar helt förmåga att metodiskt lyssna och arbeta sig fram till kärnan i kundens klagomål. Dessutom saknas den tekniska kompetensen i vissa lägen. Efter 18.00, ja då erbjuds bara en first line support. Second line....ja den får du vänta på länge....Utöver detta upplever du dig varken förstådd eller bekräftad! Risken är oerhört stor att du hamnar i ett ekorrhjul där du om och om igen måste förklara problemet för nya personer, då supporten byter från svensk till engelsk support kl 18.00. Jag har ett antal gånger varit med om situationer där ett pågående ärende helt plötsligt "joinas" av ny supportperson på engelska, och där den svenska supporten snabbt bara meddelar att nu tar min kollega över. Du hinner inte ens blinka förrän den tiden du lagt ner på att försöka förmedla problemen är körd! Istället får du dra allt igen bara för att bemötas med: "Sorry Sir, the swedish support has left for today and this problem can only be solved by them. I´m sorry Sir!" Det säger sig självt att ett sådant bemötande inte är respektfullt. En sådan hantering leder till förvirring, frustration och irritation. Tiden går och stressen tilltar. Allt medan ingen vill ta ansvar eller bry sig lite extra för att hjälpa dig lösa problemet. Just nu har jag väntat i 2 veckor på att få mitt problem löst. Jag väntar fortfarande på att Crystone ska förstå problemet!! Frågan är hur länge jag får vänta???? För mig är problemet från och med idag redan löst.... jag lämnar Crystone och går vidare...snabbt! Jag vill, baserat på egna erfarenheter, å det starkast, avråda från Crystone som webbhotell! Låt er inte lockas in i detta näste på grund av billig hosting. Hos Crystone gäller: "ATT KÖPA BILLIGT ÄR DYRT!

Tipsa en vän om Crystone AB