Har väntat nu i 5 dagar på att få hjälp från deras otroligt dåliga kund support, ärendet har gått till 2nd line supporten som är crystones specialister inom IT relaterade ärenden. Inte ens dom svarar på mina emails, hur svårt kan det vara att få upp en hemsida? sajten har legat nere och jag har bara gjort följande saker. 1. köpt domänen från er 2. Bett er support fixa WP 3. Efter att supporten fixat WP kraschar allt. "felet är hos oss vi kommer att åtgärda det" men man får ingen hjälp,svar eller support alls. På crystone skyller man ifrån sig och man säger att en 2nd line support kommer att ta över ärendet och lösa det inom 24h (vilket aldrig händer) Min tidigare hemsida skedde på samma vis, crystone fick ta upp den efter 4 dagar OCH med hjälp av en IT tekniker jag känner. Jag får felkoden "failed to open stream" vaffan har er support gjort? jag har bara köpt sajten och jag har crystone PRO paketet endå fungerar ingenting. Jag har nu gått vidare med ärendet till ARN och skrivit om er på diverse forum. extremt dålig kundsupport,inget svar,ingen hjälp man känner sig totalt maktlös. Läs mer nedan och se hur ALLA era kunder är missnöjda, det är helt otroligt jag som har över 14 domäner hos er, jag kör numera one.com det kostar lite mer men det är absolut ingen strul och deras one click installer är inte mogolojd som erat
Skrev om Crystone AB