Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Thomas D

Ett gift par f.d. "bilburen ungdom" från 70-talet äger denna bilverkstad, onödig men kanske kul kuriosa att veta. Problem med stavning på kvitton etc är ganska roligt mitt i bedrövelsen. Vi lämnade in vår klassiker i tron att verkstaden kunde renovera bilens automatlåda vilket de inte klarade av. Bilen fick lämnas in igen och igen, vilket ledde till ytterligare fel och cirka 100 mil (!!!) i provturer av bilmeken. Till slut så tröttnade jag och ville ta hem bilen med bärgare, men verkstadsägaren ville inte det (helt otroligt). Istället så behöll verkstaden bilen i 3 månader till samtidigt som deras verkstad byggdes om och bilen fick ytterligare skador då bilen fick knuffas omkring inne i verkstaden. Vi fick tillbaka bilen "färdigreparerad" samma vecka som garantin på automatlådan gick ut, perfekt timing minst sagt. När jag fick tillbaka bilen så sa ägaren : "hörru du, he he motorblocket har spruckit!" Jag har ägt och kört med bilen i över 10 år så det är definitivt inte jag som har orsakat det utan i så fall bilverkstaden med sina "provturer".

Tipsa en vän om Norrorts Bil & Van Service AB