Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Thomas B
Skrev om Mälardalens Fönsterrenovering AB Bekräftad företagssida

Thomas, ordf och huvudansvarig för renovering av brf-föreningens alla fönster/balkongutsidor, storlek 143 lgh och 4,6 mkr inkl moms, troligen samma som nämns nedan. Jag har aldrig fått så mycket positiv feedback efter ett projekt som detta med Mälardalens Fönsterrenovering. Firman var professionell, öppen och mycket bra på både avtalsdelen utifrån beställarperspektiv och utförandet överlag. Vi fick dessutom ett extremt bra pris på energiglaset som tillkom i slutet av upphandlingen som option. De höll tidplanen klockrent, var inne bara fem arbetsdagar i varje lägenhet, försiktigt med mattor på alla golv för att inte skada golvet. Har skött reklamationer och extra beställningar mkt bra. Är du beställare så kan du absolut känna stor trygghet att beställa från Mälardalens! Som fastighetsägare vet du också att det finns en och en annan tyckare som vet allting, men som aldrig har gjort en egen upphandling, särskilt inte en stor som denna där 1000 saker kan gå fel. Firman har haft löpande dialog, feedback och inhämtar godkännande där det behövts löpande. Visst kan enskilda enstaka fall, även beroende på dagshumöret både hos hantverkaren och den enskilde medlemmen spela en viss roll, men att gå på de enstaka inläggen nedan följer den generella praxisen: Det är nästan alltid bara de som gnäller som hörs mest - mitt inlägg här utgör ett av undantagen.

Tipsa en vän om Mälardalens Fönsterrenovering AB