Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Josefin D

Jag lät tre olika mäklare titta på min bostad när det var dags att sälja. Pege var den av de tre som bäst lyssnade in vad jag hade för önskemål och var lyhörd för hur jag kände. Jag kände ett bra förtroende för Pege och valde därför honom. Under resans gång med försäljningen har vi hela tiden hållit en bra kontakt och jag har kunnat ställa alla konstiga frågor och fått bra svar. Pege har hållit mig underrättad för vad som skulle ske framåt och vad som hände under själva budgivningen och hur jag skulle agera. Att vi toppade mitt önskepris för vad jag fick ut för lägenheten gjorde ju att jag förstås är supernöjd och gärna rekommenderar Pege till alla jag känner! Jag har blivit väl bemött av alla jag haft kontakt med hos Länsfast. De är proffsiga och vänliga trots att jag inte säljer något mångmiljonobjekt, för mig är det ju min livs viktigaste affär just nu i mitt liv! och det har jag upplevt som att Pege oh hans kollegor förstår! Det är det som gör en mäklare bra!

Tipsa en vän om Pege Abrahamsson