Amandas smycken blir personliga gåvor att ge bort. Själv beställde jag manschettknappar i hennes fantastiska "Evighets"-serie till min sambo när han fyllde år, med våra namn ingraverade. De var otroligt uppskattade eftersom det märks att det finns en tanke bakom presenten, både från den som ger den och den som tillverkar den utefter givarens önskemål. Jag ville ge något riktigt personligt som visar hur mycket jag älskar honom, nästan som en förlovningsring (vilket jag hoppas en dag ska finnas på mitt finger och då i silver såklart :). När jag såg Amandas fina manschettknappar som är gjorda i evighetstecknet, vad kunde vara bättre och mer passande än dom - med våra namn på?! Klockrent! Och jag visste hur mycket han skulle uppskatta dom! Fick hem dom några veckor innan hans födelsedag och gick som på nålar och bara väntade på att få överlämna det fina paketet med ett tillhörande kort. "Du och jag Kristofer - härifrån till evigheten" <3 Och bemötandet - top noter! Trevligt, hjälpsamt och snabbt gick det att få hem dom. Jag ger mina varmaste rekommendationer till Amanda Egilson och hennes Namnsmycken!!! Malin
Skrev om Namnsmycken