Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Karin

Vi fick en muntlig offert i form av pris per timme och uppskattat antal timmar som arbetet skulle ta (5-6 timmar). När fakturan kom visade det sig att de räknade per timme per person som utförde arbetet, vilket gjorde det dubbelt så dyrt mot vad vi uppfattade offerten då det var två hantverkare som utförde arbetet. Vi försökte få tag på företaget för att reda ut detta, men trots flera försök till kontakt (telefon och sms) återkom de aldrig med besked. Vi avvaktade då med att betala då det enda besked vi fick var att vi kunde avvakta med fakturan så länge och att de skulle återkomma. Över två månader senare skickade de ut en ny faktura med hot om inkasso om den inte betalades snarast. Jag ringde då upp företaget och förklarade hur vi hade uppfattat offerten. Bemötandet var allt annat än vänligt. Istället för att gå med på att mötas på mitten, vilket var mitt förslag, fick jag veta att det var oförståeligt att vi inte ville betala för det utförda arbetet om vi nu var nöjda med det, och att vi alltså verkade "välja själva hur mycket ni vill betala". Jag försökte förgäves förklara att vi hade fått ett timpris och att det inte hade sagts någonting om att priset avsåg arbetad timme per person. Detta företag må utföra själva uppdragen på ett professionellt sätt, men jag har aldrig varit med om sämre kundtjänst/kontakt, förmåga att se kundens perspektiv eller bemötande. Jag kan verkligen inte rekommendera detta företag.

Tipsa en vän om Lidingö Hantverksgrupp