Exemplariskt leverantör av värmepump! Snabb och proffsig respons från offert till utfört arbete. Trovärdigt och ett mycket hederligt företag. Jag har använt mig av deras produkter och tjänster (villa och sommarhus) två gånger nu och är supernöjd på alla sätt!
Varma Huset - Mitsubishi Electric
Välkommen till Varma Huset! Hos oss får du marknadens allra tystaste värmepumpar från Mitsubishi Electric. De är lätta att placera, är snygga, för att vara värmepumpar, och håller hög japansk kvalité. Att byta till värmepump sparar dessutom stora uppvärmningskostnader varje år! Vi har genom åren samlat på oss erfarenhet av...
251 omdömen om Varma Huset - Mitsubishi Electric
Sedan starten hos Reco 2017
Bästa företag vi haft att göra med. Vi har vid 3 tillfällen beställt luftvärmepumpar från Varma Huset och det gått mycket bra med snabb hjälp, proffsigt utförande och ett väldigt trevligt bemötande. Vid 2 installationer har allt gått problemfritt, vid det tredje hade vi en del strul och det sätt på vilket Varma Huset i Järfälla hanterat det är verkligen ett föredöme för alla. Mer serviceminded, vänligt och kompetent omhändertagande får man leta länge efter. Vi fick en lösning utöver det vanliga och om vi inte kan rekommendera...
Vill ge en stor eloge till killarna som installerade pumparna idag, trots det riktigt kalla vädret höll dom god min och gav ett väldigt professionellt intryck. Även Camilla som bokade var väldigt trevlig. Kort och gott så kändes det som ett riktigt bra val av installatör och om jag framöver får frågan om att rekommendera en firma som håller på med värme, så kommer jag definitivt säga Varma Huset!
Vi har anlitat Varma Huset AB i flera tillfälle både som privat och företag, alltid bra resultat, mycket seriöst och kunniga personer, företaget har mycket goda kompetens inom värme & kyla, små och stora anläggningar . Bra kundrelation och bemötande . Vi kan vara referens och visa er deras arbete. Varm rekommenderas.
Snabb och bra service då vi bytte ut vår AC som gått sönder. Trevligt bemötande!
Uppdaterade fjällstugan med Cinderellatoa och luftvärmepump från Varma huset. Installatören var proffsig och tillmötesgående.. Tredje gången vi anlitade dem med värmepumpsinstallation och alltid lika nöjd!
Proffsigt från beställning till installation utfört. Varmt rekommenderas.
Senaste köp var påsar till toaletten Cinderella. Vänligt bemötande och bra pris
Trevliga att ha att göra med och snabba och smidiga. Bra pris.
Luftvärmepump. Utmärkt service, Vi är verkligen nöjda med både produkten och företaget. Har sparat ca 30% på elen .
Köpte Mitsubishi värmepump MSZ-sf25ve3. Snabb och smidig installation kan varmt rekommendera Varma Huset.
Mitsubishi luftvärmepump + installation och borttagande av gammal luftvärmepump. Bra och proffsigt bemötande, Jag tycker absolut att Varma Huset levde upp till mina förväntningar.
Jag har en värmepump sedan 2006 som har fingerat utmärkt. Jag brukar beställa årlig service på pumpen av varma huset
Hoppsan! Tog det ett halvt år att skicka ut en enkät? Vad svarar jag på det? Beskriv vad du köpte för vara eller tjänst: Service av värmepump. På vilket sätt blev du bemött av företaget: Hyffsat snabb respons, trots semestertider. Förväntningar som du hade, vilka var de och tycker du att företaget levde upp till dem: Arbetet gick fort, ca 30 minuter. Sammanfatta gärna din upplevelse: Köper er tjänst igen en dag i en nära framtid
Mycket bra arbete samt presentation av utrustning. Bara tumme upp.
Installation av luftvärmepump. Professionellt och trevligt bemötande samt mycket bra installation av luftvärmepumpen.
Superkunniga och håller vad som lovats! Rekommenderas starkt!
Reparation av Cinderella toalett Fantastiskt bra mottagande och service. Klart på lovad tid.
Service av luftvärmepump. Bra service, i stället för att försöka sälja på något vi inte behövde reparerade de och servade enheten. Väldigt nöjd, kommer anlita John på Varma Huset igen.
Ett seriöst företag med god kännedom om sina produkter. Snabb service och leveranser.
Alltid trevliga och tjänstvilliga !😊
Service och genomgång av tidigare köpt Mitsubishi luftvärmepump. Lätt att boka tid. Service utförd av kunnig tekniker med förmåga och intresse att informera om skötsel av anläggningen. Mycket nöjd med lämnad service. Återkommer gärna.
Hej. Köpte värmepumpen på varma huset i älmsta/väddö. Jag blev bra bemött av säljare och installatör. Pumpen fungerar alldeles utmärkt. Hasse
Allt har fungerat till belåtenhet 😀
Installation av ny luftvärmepum och service av befintlig. Bra bemött av säljare och montör
När den gamla luftvärmepump dog beställde vi en ny från varmahuset
Köpte värmepump och el installation. Bra och trevlig personal som kom och tittade . Vi kom överens om var och när. Det funkade jättebra. Det blev som överrenskommet. Snyggt installerat och funkar mycket bra. Förväntade mig lägre elkostnad och det blev det. Kanonbra.
Hej köpte luftvärmepump. Mycket positivt bemötande. Proffsig installation. Jag blev v överraskad avhur mycket el jag sparat. Är mer än nöjd med köpet
Jag fick en snabb och proffsig installation av luftvärmepumpen.
Bra bemötande och trevlig tekniker samt en värmepump som har gjort sitt jobb i vinter
Bra, trevlig och kunnig personal som gjorde en snabb och smidig installation av vår värmepump. Jag kan varmt rekommendera Varma Huset
Installation av luftvärmepump. Snabbt. Enkelt. Trevligt.
Värmepump Allt ok. Snabb och profesionell leverans.
Allt toppen hälsningar Lasse Isacson Stensätershöjden
Allt utfördes utmärkt. Trevlig, snabbt och skickligt. Hitintills fungerar allt perfekt. Trevlig sommar önskar vi! Med vänlig hälsning, Marianne och Olivier Perrin
Har likvärdiga maskiner på två olika sommarställen är relativt ny installerade. Har blivit väldigt väl bemötta och så här efter c:a sex månader fungerar allt utmärkt. Har inte lärt mig alla finesser. Allt fungerar. Skall bara analysera elräkningarna. Efter det man ser en eventuell sänkning på elräkningen kommer en ny höjning från elbolagen.
Vår luftvärmepump är helt fantastisk. Tidigare var det som att komma in i en sommarstuga men nu är det varmt och skönt. Att byta pump var det bästa vi gjort. Tack!
Köpte luftvärmepump Mycket trevligt o kunnat bemötande i butiken. Vi är väldigt nöjda
Toppen mottagande både vid beställning Och montering rekommenderas
Köpt luftvärmepump och biologiskt reningsverk. Allt fungerar som förväntat och bemötande och service runt allt har varit bra
Jag är inte Anders.sluta skicka ut det här till mig
När vi fick problem så löste Varma huset det på ett snabbt och smidigt sätt. Mycket trevlig personal och bra service
Jag köpte och fick en ny luftvärmepump installerad. Snabbt och proffsigt! Enda minuset var att de skräpade ner en del, men kan änadå rekommendera dem.
Två värmepumpar. Montage och funktion är vi nöjda med. Kanske hade vi sett att spridningen blev bättre
Köpte o installerade luftvärmepump, förbränningstoalett o varmvattenberedare. Bra o snabb service.
Köpte en luftvärmepump, montören kom i tid och gjorde sitt arbete på avtalad tid.
Fick en värmepump installerad i fritidshuset. Allt fungerade utmärkt och det blev installerat som utlovat av en duktig och trevlig installatör.
Service av min värmepump, fick tid kort efter besöket Helt OK bemötande
Panasonic mycket bra bemött bra bemötande av varmahuset
Problemet med vår varmluftsfläkt blev åtgärdat och jag fick en bra förklaring hur det uppstått och hur jag kan undvika framtida problem Enda negativa våt lite lång väntetid för service.