Elisabeth Blomdahl

Elisabeth Blomdahl

Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Elisabeth har mer än 10 års erfarenhet som naprapat efter att ha jobbat sida vid sida med sin svärfar, Stefan Blomdahl, som också är leg. Naprapat. Med Elisabeth som naprapat kan du räkna med att bli väl omhändertagen och fri från din smärta och värk. Oavsett om det handlar om akut värk eller mer bestående smärta i axlar, rygg och nacke så finns Elisabeth på plats för att hjälpa dig. Elisabeths mål med de behandlingar hon utför är att hitta en långvarig lösning genom att först behandla och sedan hjälpa dig bibehålla ditt smärtfria liv i form av träningsövningar. För att du ska få den vård du behöver så har Elisabeth även tillgång till ett nätverk av specialister.

68 omdömen om Elisabeth Blomdahl

Sedan starten hos Reco 2018
Rut E
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Elisabeth hjälpte mig att komma till rätta med smärta i rygg och axlar.

Svar från Elisabeth Blomdahl

Tack för att du lämnat ett omdöme och stort lycka till. Mvh Elisabeth

Therése L
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Är återkommande kund hos Elisabeth som hjälpt mig med både ländrygg och nacke/axlar. Elisabeth är lugn, lyhörd, proffsig och mycket kompetent. Kombinationen av effektiv behandling och övningar att jobba med på hemmaplan har fungerat varje gång. Kan varmt rekommendera Värmdönaprapaterna och Elisabeth!

Svar från Elisabeth Blomdahl

Stort tack Therése för din rekommendation. Härligt att du är nöjd och stort lycka till med dina övningar. Mvh Elisabeth

Mikaela L
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Jag fick ett otroligt fint bemötande utav Elisabeth, som med professionell hjälp och kunskap har både behandlat och visat mig hur jag kan utföra övningar för en snabb rehab. Rekommenderar varmt!

Svar från Elisabeth Blomdahl

Tack Mikaela för att du lämnat ett omdöme, stort lycka till med dina övningar! Mvh Elisabeth Blomdahl

Siv M
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Jag sökte hjälp hos Elisabet för att jag hade ont i sätesmusklerna och var stel och hade ont i ländryggen. Tre av mina nära vänner hade rekommenderat Elisabeth så det var inget svårt val att välja Värmdönaprapaterna och Elisabeth när jag fick mina besvär. Jag är mycket nöjd med behandlingen och bemötandet. Förutom professionell behandling fick jag övningar att göra hemma och har nu efter 4 behandlingar och daglig egen träning nästan inga besvär kvar.

Svar från Elisabeth Blomdahl

Stort tack för att du lämnat en omdöme, det glädjer mig att du är nöjd och att är duktig med dina övningar. Bra jobbat! Mvh Elisabeth Blomdahl

Josefine L
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Bra bemötande och fick bra "akut" hjälp samt förebyggande råd och hjälp.

Tack Josefine för att du lämnat ett omdöme och stort lycka till. Mvh Elisabeth

Cecilia F
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Fint bemötande, Elisabeth är inlyssnande och proffsig! Goda resultat redan efter ett par behandlingar. Rekommenderas varmt!

Svar från Elisabeth Blomdahl

Tack Cecilia för att du rekommenderar mig. Stort lycka till med dina övningar. Mvh Elisabeth Blomdahl

Malin W
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Otroligt nöjd med behandlingen av min bröstrygg. Haft problem länge men nu har Elisabeth fixat detta och jag har fått bra övningar att jobba vidare med, Tack!

Svar från Elisabeth Blomdahl

Tack för att du lämnat ett omdöme Malin, lycka till med dina övningar nu! Mvh Elisabeth

Kristina P
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Elisabeth är kunnig, trevlig och duktig! Hon tar sig tid för det lilla extra. Jag rekommenderar henne varmt.

Svar från Elisabeth Blomdahl

Tack Kristina för fina ord det glädjer mig. lycka till med övningarna. Mvh Elisabeth

Staffan L
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Behandlingen som jag fick hjälpte mycket bra för mitt diskbråck.Bemötandet var proffsigt och trevligt.

Tack Staffan, lycka till med allt och välkommen åter vid behov. Mvh Elisabeth

Lena E
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Proffsigt vänligt bemötande Blev hjälp med mitt problem i ryggen En positiv upplevelse och bra tips att använda i fortsättningen Kommer att rekommendera

Hej Lena, Tack för ditt omdöme, Lycka till. Mvh Elisabeth