Naprapat i Stockholms län

Har du ömmande muskler eller leder? Det kan vara problem som kan lösas av en naprapat! Här på Reco.se kan du hitta en naprapat i Stockholms län eller i någon av de olika delarna av Stockholm. Vi har listat de bäst rekommenderade naprapatklinikerna för att göra det lite lättare för dig att hitta någon som kan lösa dina smärtor.

De flesta naprapater jobbar med alla från stillasittande personer till elitidrottare. Att en led känns stel eller instabil kan bero på felbelastning eller en dålig arbetsställning och i sin tur att musklerna som fäster i leden är stela och behöver mjukas upp. Det löser en naprapat med hjälp av massage och rörlighetsövningar!

Oftast behövs bara något eller några besök för att naprapaten ska komma underfund med var problemet ligger och kunna ordinera övningar för att motarbeta det. För att få kalla sig ‘naprapat’ måste man vara legitimerad och ha gått en godkänd utbildning. Du kan dubbelkolla att din naprapat har en legitimation hos Svenska Naprapatförbundet eller Socialstyrelsen.

Naprapat
Vallentuna  (1 st)

Topp 25 naprapater i Stockholms län

• Agilokliniken - Södermalm

1,233 omdömen
    Agilokliniken erbjuder fem naprapater med ca 20 års erfarenhet, och sex naprapater med mellan två till 10 års erfarenhet, gediget kunnande och patientbemötande av toppklass.
    Mats L
    Mats L: Mackan Äger och är intresserad av patienten. Man känner att det finns gedigen kunskap ⭐️
  • Naprapathälsan i Sollentuna

687 omdömen
    Vi hjälper dig till ökad rörlighet och minskad smärta! Välkommen!
    Ulrika R
    Ulrika R: Jag har länge dragits med smärta i höften och uppsökte naprapat för konsultation och behandling. Jag blev både sedd, hörd och tagen på allvar. Josefin kändes professionell och kunnig och gav mig en relativt ordentlig omgång som efter första dagen kändes omtumlande men sedan övergick i att kännas som att jag redan var på rätt väg och smärtan har börjat avta. Jag är mycket nöjd och har redan bokat in mig på fler behandlingar med förhoppningar om att bli helt smärtfri.
  • Naprapaterna Kungsholmen

351 omdömen
    Lars T
    Lars T: Har varit kund hos dem i flertal år! Alltid lika professionellt kunnande men personligt bemötande oavsett vem av dem man träffar. I mitt fall träffar jag Ida som har blivit ”min” naprapat hos dem. Hon är fantastiskt duktig och en väldigt fin person. Känner mig trygg i hennes händer. Lasse Törnqvist
  • Agilokliniken - City

1,028 omdömen
    Erfarna och välutbildade naprapater och sjukgymnaster som lyssnar till dina besvär och sedan ställer diagnos samt lägger en behandlingsplan.
    Björn R
    Björn R: Väldigt trevligt och vänligt bemötande av kunnig personal som hjälpt mig att bli bättre i ryggen.
  • Välkommen till Agilokliniken - City! Vi har utbildade naprapater, kiropraktorer samt sjukgymnaster på plats 5 dagar i veckan!
    Anette J
    Anette J: begåvade fysioterapeuter/sjukgymnaster. Har gått dit många gånger med olika skador..... alltid nöjd.
  • Agilokliniken - Tumba

741 omdömen
    Vi på Agilokliniken är utbildade sjukgymnaster och naprapater som gärna hjälper dig med alla dina rygg- och ledbesvär!
    Anne B
    Anne B: Mycket nöjd.Jag är mycket nöjd med både bemötande o behandling. Gjort 2 besök o kommer att fortsätta att använda deras tjänster. Gillar inte att man måste skriva trettio ord.
  • Hela Kvinnans Klinik

185 omdömen
    Inese S
    Inese S: Jag gjorde en ultraljudsundersökning av mag- och bäckenbottenmusklerna och fick ett utförligt svar och det lite extra, användbara rekommendationer också. Jag är nöjd och rekommenderar kliniken !
  • Access Rehab - Sjöstaden

2,698 omdömen
    Ta kontakt med oss på Access Rehab i Sjöstaden om du har problem med muskler och leder! Vi är specialister och ger snabb hjälp.
    Agneta W
    Agneta W: Jag hade mycket ont i ryggen och ringde en naprapat på Access rehab. Jag fick tid mycket snabbt och träffade en väldigt trevlig och kunnig person, som hjälpte mej med mitt problem! Efter två besök kunde jag med hennes hjälp bli av med smärtan!
  • Agilokliniken - Nacka

252 omdömen
    Neowen Alicia Isabella W
    Neowen Alicia Isabella W: Jag hade en otroligt trygg och fin upplevelse där jag blev bemött med respekt, stor kunskap och ett engagemang i min vård och hälsa som fick mig att känna som att jag äntligen kunde andas ut. Fighten för mitt mående är inte över än på långa vägar, men det känns bättre nu när jag har Muhammad Ali i min hörna.
  • Lisbeth R
    Lisbeth R: Janaxel har ett förtroendeingivande sätt Trevlig positiv inlyssnande pedagogisk Mycket kunnig ! Löser upp och bearbetar stela leder på ett fantastiskt sätt Jag kan varmt rekommendera honom
  • Friskvårdskollen

513 omdömen
    Vi tar hand om dina problem, både små som stora. Behöver du akut hjälp eller en långsiktig rehabiliteringsplan. Hör av dig till oss!
    Charlotta M
    Charlotta M: Fantastiskt bemötande - mycket proffsigt, trevligt och förtroendeingivande. Känner att jag är på god väg att äntligen få bukt på min löparskada!
  • Agilokliniken - Arenastaden

520 omdömen
    Vi är legitimerade naprapater och specialister på löprelaterade skador och käkledsbesvär. Även andra led- och muskelbesvär behandlas med moderna metoder. Välkommen!
    Manuel C
    Manuel C: Bra bemötande. Inlyssnande. Får känslan av att personen som bemötte mig har god kompetens. Bra helhetsintryck.
  • Helena L
    Helena L: Proffsigt, bra behandling lätt att få en tid.
  • Genom starkt kundfokus och ärlighet vill vi skapa långsiktiga relationer och samarbeten med våra kunder. Vi vill ge dig den bästa förutsättningen för dig och din kropp att slippa värk och smärta.
    Victoria S
    Victoria S: En jättebra naprapat som är mycket professionell och duktig
  • Agilokliniken - Slussen

160 omdömen
    Niclas H
    Niclas H: Professionellt lyssnande och trovärdiga rekommendationer.
  • Naprapaterna Vasastan

110 omdömen
    Berit B
    Berit B: Sökte Naprapaterna i Vasastan för ca 4 v sedan. Hade väldigt on i hö rumpa. Kändes som muskelknutor.svårt att gå. Blev vänligt bemött och undersökt prdentligt. Fick två övningar att göra 2 ggr/dag. Dock hjälpte inte dessa alls, varför jag ringde och fick ytterligare fyra övningar skickade till mig. Detta har verkligen hjälpt. Gjort och gör övningar två ggr/dag. Känner mig nu i stort sett bra. Kan gå utan smärta. Så jag är glad för den hjälp jag fick Hälsningar Berit Blomqvist
  • Agilokliniken - Hagastaden

99 omdömen
    Björn V
    Björn V: Skottade blötsnö och drog på mig ett ryggskott, insåg att jag behövde akut hjälp. Fick en tid samma dag och ett återbesök 2 dagar senare. Otroligt effektiv och kompetent behandling gör att jag 3 dagar senare är helt återställd. Stort tack till Agilokliniken för ett bra bemötande och ovärderlig hjälp när man verkligen behövde det.
  • Leg. naprapat med över 20 års erfarenhet på Södermalm. Välkommen!
    Lina M
    Lina M: Blev rekommenderad av familj som gått på behandling hos Camilla och när jag nu fick problem med ryggen bokade jag tid hos henne. Väldigt trevlig, kunnig och hjälpsam att få bukt med min rygg, kommer självklart att besöka henne igen när det behövs!
  • Nykvist Naprapati

120 omdömen
    Maria T
    Maria T: Superduktig naprapat och väldigt bra grundlig behandling. Kändes mycket bättre efteråt.
  • 38 omdömen
    Stefan F
    Stefan F: Hasse är bäst! Han upptäcker obalanser i kroppen som man inte hade en aning om, och kan med enkla knuffar och handgrepp åtgärda dem så att besvären försvinner, eller åtminstone mildras. Han ger en också bra övningar så att man undviker att problemen kommer tillbaka.
  • Camp Pro Ortopedteknik

251 omdömen
    Välkommen till Camp pro på Karolinska Sjukhuset i Solna och Sophiahemmet, Lill-Janshuset - Unik och skräddarsydd behandling!
    Rolf E
    Rolf E: Mycket vänligt och bra bemötande. Jag förväntade mig att få träffa en fysioterapeut somkunde ge mig tips och råd på hur jag skulle hantera min skada. Det fick absolut. Först Johanna och sedan Elza. Båda är jättebra! Jag tycker att Camp Pro är mycket bra och de har hjälpt mig med övningar till min "sjukgymnastik".
  • 152 omdömen
    Christian V
    Christian V: Jag har haft mycket bekymmer med mina axlar samt rygg. Med kontinuerliga besök hos naprapatlogik i kombination med de övningar jag fått för att stärka min kropp ytterligare så kan jag idag säga att jag är 100% smärtfri och kan träna på i vanlig ordning. Har dock alltid med mig de övningar jag fått i bakhuvudet och har med i min uppvärmning. Tack naprapatlogik!
  • Välkommen till oss på Värmdönaprapaterna! Vi tar hand om din kropp och hjälper dig att ta hand om din egen kropp. Allt för att motverka smärta och verk.
    Baxec
    Baxec: Ett mycket seriöst företag, med mycket kunskap och trevligt bemötande, fina lokaler i Gustavsbergs hamn. Behandlingar som hjälper och snabbar på tillfrisknandet. Söker för min rygg och får alltid bra hjälp, Kan verkligen rekommenderas
  • Välkommen till Performance Center Lindhagen! Här tar vi träning och hälsa på allvar och du får träna precis på det sätt som passar dig. Naprapater, personliga tränare och dietist finns tillgängliga fö...
    Narges K
    Narges K: Jag går en gång i veckan och alltid blir på det bästa sättet välkomnande Genom min rehab valde jag henne, knappt kunde gå eller röra min kropp men nu jag känner mig som en normal människa i min vardagsliv utan ändras hjälp. Hon är enormt duktig kunnig och smart båda praktik och som rådgivare, jag får enormt hjälp av henne och väldigt glad att hon finns och enormt tacksam att mår mycket mycket bättre nu tack vare henne, Stort och hjärtligt tack för allt. Mvh Narges
  • Ingela B
    Ingela B: Jörgen har magiska händer och lyckas alltid fixa till min krånglande rygg och nacke. Kan varmt rekommendera Jörgen!