Jag köpte en bil av Västerås Fordon och haft en kanon upplevelse! Bilen har fått upp felkoder och de har varit super snabba med hjälp och tagit kostnaden för reparationerna utan konstigheter. Något man alltid är rädd för att de ska bli tvist om, men bara bra bemötande. Kan varmt rekommendera och vill tacka Tomas och Västerås fordon för affären samt supporten i efterhand.
Västerås Fordon AB
Välkommen till Västerås Fordon AB! Vi är din märkesoberoende bilhandlare i Västerås. Vi har bra bilar till bra priser och ett genuint bilintresse för de bilar som vi säljer och köper. Men förutom det så förmedlar och byter vi även bilar. Hos oss kan du göra ett tryggt bilköp genom någon av våra medarbetare. Vi erbjuder...
331 omdömen om Västerås Fordon AB
Sedan starten hos Reco 2018
Jätte trevliga, skulle absolut rekommendera att ta en titt hos dom. Det är andra bilen i familjen vi köper hos dom Och är super nöjd.
Jätte trevligt bemött va helt kanon bra
En mycket smidig affär där fordonet stämde exakt med vad som lovats. Har absolut inget att reklamera helt nöjd 👍
Bra bemötande, Inget påklistrat och lismande agerande. Påläst och kunnig försäljare.
Proffsigt bemötande. Tog sig tiden att svara på alla frågor och noggrann. En mycket smidig affär.
Jag blev väldigt bra bemött av Västerås Fordon. Dom hade en väldigt bra service och man kände sig trygg av att köpa en bil hos de. Rekommenderar starkt!
Jag köpte en bil och jag bemötat jätte bra trevliga säljare.
Trevligt bemötande och snabb återkoppling! Kan varmt rekommendera Västerås Fordon för din bilaffär.
Tog kontakt med dem, blev väldigt bra bemött av dem i telefon och på plats. Efter överenskommelse åkte vi och tittade på bilen, väl på plats stämde bilens beskrivning. Köpet genomfördes väldigt smidigt med en trevlig och tillmötesgående säljare. 5/5. Köpte en Toyota rav 4.
Trevligt bemötande. Om problem, snabb lösning.
Ett bra och trevligt bemötande,
Trovärdiga och i kontakter bra intryck!
Snabba svar på mailen samt sms frågor både kvällar och helger. Prisvärda.
Nöjd med både bilköp och kundbemötande! Trots många frågor och velande från min sida så bemötes jag tålmodigt och trevligt!
Jättenöjd. Sålde min bil till dem. Fick bra pris för att vara av bilhandlare. Mycket proffsigt och trevligt bemötande.Enkelt, smidigt och bra på alla sätt. Rekommenderas!
Trevliga och hjälpsamma, rekommenderas!
Mycke bra och profetionelt samarbets partner
Jättebra jag är helnöjd Trevligt bemötande 👌😃
Dom är kunniga och har bra erbjudande av bilarna
Trevliga och hjälpsamma. Nöjd med köpet!
Vänligt och smidigt bemötande och affär blev av.
Otroligt bra bemötande, trevliga killar! Väldigt smidigt köp.
Gott bemötande och professionell handläggning.
Trevliga och lätta att ha att göra med.
Proffesionellt, snabbt och transparent!
Allt var mycket bra, vänligt och proffsigt 😊
Trevligt bemötande och mycket bra hantering vid affären och överlämning av bil. Kommer att rekommendera denna firma till andra
Väldigt gott bemötande när vi gjorde vår affär! Väldigt trevliga grabbar!👍
Fantastisk bemötande av 2st. riktigt trevliga killar, Tony och Tomas. Hela processen var smärtfritt och extremt proffsig. Dessa grabbar kan sin sak och är både kunniga och ödmjuka. Vill du känna dig lugnt i en bilaffär, då ska du åka dit.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Väldigt bra och seriös bemötandet. Hjälpsam genom hela processen från första titt på bilen till kontrakt och finansiering. Väldigt proffsigt! Rekommenderas stark om man letar begagnad BMW.
Jag har både köpt och sålt flera bilar med hjälp av dem Alltid lika trevligt bemötande och smidiga affärer Det finns bara bira bilar där så man behöver inte syns dem i sömmarna heller
Fantastiskt fint bemötande. Gav ett trovärdigt och tillitsfullt intryck från första stund i telefonen. Fick problem med en vindrutetorkare på vägen hem. De tog tag i det direkt och det löstes smidigt på deras bekostnad. Jag är supernöjd med köpet och det slutade med att även min mamma köpte en bil, oplanerat 😁. Blir gärna en återkommande kund.
Denna säljare har ett bra urval av bilar. Det finns mycket att välja på. Trevlig service och kundfokus. Två bröder jobbar. De tog min bil till tradein och hjälpte mig att upprätta dokument för en ny bil. Jag var väldigt nöjd. Hälsningar, Anton
Om jag mot förmodan byter ut bilen jag köpte av dem så kan jag definitivt tänka mig att köpa bil av dem igen. Trevligt bemötande och lätta att göra med.
Sålde min bil till Västerås Fordon via Weelaway. Fick bra bemötande från första kontakten. Företagets representant gav ett professionellt men personligt intryck som gjorde att man kände sig trygg med affären.
Supernöjd! Köpte en bil som är vad jag förväntade mig, bra säljare som är kunniga
Bra bemötande, trevlig personal och smidigt köp
Jätte trevliga säljare och hela affären känndes riktigt bra.
Trevligt bemötande och det kändes bra genom hela bilaffären.
Bra bemötande Seriöst intryck
Mycket bra upplevelse. Bra personligt bemötande. Vi känner oss trygga i vårt köp.
Otroligt vänliga, proffsiga och väldigt bra service, känns som att dom är genuint intresserade av kunden. Mina varmaste rekommendationer! /Peter Ö.
Väldigt bra bemötande och kunnig personal. Jätte bra bil till bra pris.
Trevlig säljare och snabb service!
Trevligt bemötande! Mycket nöjd!
Träffsäkert, effektivt, proffsigt, tryggt och grymt trevligt bemötande är vår summering av att köpa bil hos Västerås Fordon AB. Från det att vi klev över tröskeln och fram till att vi lämnade med en riktigt fin bil som vi är supernöjda med. Våra bästa rekommendationer att köpa bil hos Nino. 👍👍🙏🙏
Toppenbra service, kan varmt rekommendera Västerås Fordon
Jättetrevliga försäljare. Bilen är jättesnygg och fungerar än så länge som den ska och jag är nöjd med bilaffären. Letade länge efter en nyare Seat Leon men förväntade mig inte att hitta den billigaste på Blocket i min hemstad Västerås där det är vida känt att bilhandlare överlag har enorma överpriser på sina bilar jämfört med andra städer. Jätteglad att jag hittade min första riktigt fina bil ett stenkast från mitt hem.
Bra och trevlig bilhall. Blev bra bemött och omhändertagen och kände mig trygg från början till slut med bilaffären.