Vi anlitade Västsvenska Flyttbyrån för att utföra storstädning och luktsanering av en lägenhet. Bemötandet var, från första telefonkontakt till utfört uppdrag, trevligt, respektfullt och proffsigt. Uppdraget utfördes mycket väl och firman var diskret utan stora loggor på bilar och kläder. Västsvenska Flyttbyrån levde mer än väl upp till våra förväntningar.
Västsvenska Flyttbyrån AB
Välkommen till Västsvenska Flyttbyrån AB! Vi är flyttföretaget som är beläget i Västra Frölund men hjälper dig med flytt i hela Västra Götaland. Med etablerad rutin och stort hjärta har vi kompetenta medarbetare på plats, redo att ta hand om din flytt. Vi hjälper dig med allt från flytthjälp, flyttstäd och magasinering till...
541 omdömen om Västsvenska Flyttbyrån AB
Sedan starten hos Reco 2019
Snabb återkoppling och väl utfört arbete.
Västsvenska Flyttbyrån är utmärkta på alla sätt. Bra kommunikation med trevligt bemötande. Vi fick hjälp snabbt och själva flytten gick utmärkt.
Mycket trevliga och effektiva killar.
Allt gick snabbt och smidigt, trevliga effektiva och punktliga.
Hej! Jag är jättenöjd att jag valde er! Fick den bästa hjälpen av två genuint trevliga killar! Det blir fem stjärnor! Mvh Inger
Mycket bra!!! Bra på att kommunicera och hålla överenskommelsen. Väldigt noggranna vid själva flytten. Omsorg om sakerna. Tillmötesgående och behjälpliga att placera möblerna vid lossning.
Proffesionellt och smidigt. Dom var väldigt trevliga och måna om att min flytt skulle gå bra. Kändes tryggt med timpris och inga oväntade tillägg som jag upplevt att andra flyttfirmor kan ha. Allt kom fram helt och rent och det märktes att personalen hade riktiga arbetsvillkor.
Snabba och effektiva med trevligt bemötande Tog hjälp som helhetslösning med flytt bortforsling och städ som allt fungerade perfekt. Dom får fem solar🌞🌞🌞🌞🌞 av fem möjliga
Hej, Flexibla, trevliga och noggranna och tog väl hand om våra möbler. :-)
Bra starka flyttpersonal, som jobbade effektivt. Och var punktligt. Tog hand om möblerna varsamt, vi är otrolig nöjda med dem. Jag kan varmt rekommendera dem.
Trevligt o proffsigt bemötande av Oaul vid kontakt och ”inspektion” Bra, trevligt, effektivt o proffsigt hantering vid flyttning av delar av bohaget, hoppas resterande blir lika bra när det är dags
Bra snabb service .....men det kostar ju en del.....
Professionella Trevliga hänsynsfulla
Bra och trevlig personal snabba och inget var krångligt eller jobbigt för dom eller oss Richard
Vi är väldigt nöjda ! All kommunikation och återkopppling har varit helt perfekt. Killarna som var hos oss var väldigt lyhörda och flexibla trots att det fanns vissa utmaningar. 😀 Inga synpunkter på flyttstäd kom in så det måste också varit väldigt bra. Allt i toppklass kan varmt rekommenderas!
Toppen, hjälpsamma, glada och trevliga!
Mycket bra killar som tog sitt jobb på allvar. Jobbade på effektivt och var trevliga och lyhörda. Vi återkommer med flyttuppdrag
Vi är så glada att vi anlitade Västsvenska Flyttbyrån. Hela flytten gick mycket snabbt och smidigt. Alla vi hade kontakt med var supertrevliga. Flyttstädningen var vi också väldigt nöjda med. Jag skulle absolut rekommendera Västsvenska Flyttbyrån.
Fantasisk service i alla led. Är 100% nöjd och kommer vid behov anlita er igen!
Jättebra och seriös flyttfirma! Trevligt bemötande och skickligt utfört arbete!
Oerhört bra service, kommunikation och flexibilitet
Vänligt bemötande. Min vind blev snabbt och lätt tömd på prylar.
Proffessionella, mycket lätta att ha & göra med. Går att hitta individuella lösningar med dessa grabbar & tjejer.// Daniel
Vi anlitade Västsvenska Flyttbyrån för vår kontorsflytt och jag måste säga att jag är mycket imponerad. Otroligt professionella, hjälpsamma och grymma på att organisera allt som har med flytt att göra. Stort tack!
Hej, Jag köpte tjänsterna flytt och flyttstädning. Den senare tjänsten utfördes av en underentreprenör till Västsvenska Flyttbyrån, men jag betalade till dem. På det stora hela fungerade allt bra. Det fanns en viss fördröjning och även, i något sammanhang, lite missförstånd i kommunikationen (vilket jag tyvärr anser speglar dagens samhälle & företagande där administration och tydlighet mot kund ej prioriteras då det anses kosta för mkt pengar), men när man väl fick kontakt så skedde all kommunikation smidigt och bra. ...
Mycket nöjda från början till slut! Proffsiga och trevliga
Snabbt enkelt och proffsiga. Vi tackar för hjälppen vid vår företagsflytt. Mediteq
Fyra fantastiska killar hjälpte mig flytta förra tisdagen. Snabba och trevliga!
Hyrde in Västsvenska Flyttbyrån för flyttstädning. Fick snabbt en offert med ett bra fastpris och det utförde jobbet kort därefter med superbra resultat. Kan rekommendera!
Mycket duktiga, effektiva, och jättetrevliga! 😊 Bra pris!
Vi använder oss sedan några år tillbaka Västsvenska Flyttbyrån´s tjänster i vårt jobb som inredare och är alltid lika nöjda. Bra kommunikation kring tider, grabbarna är trevliga mot oss och eventuella grannar, proffsiga i hur de arbetar, försiktiga med inredningen, hissar, portar och trapphus och ändå alltid effektiva. Ett annat stort plus är att det är låg personalomsättning, vilket signalerar en bra arbetsmiljö och hög trivsel bland de anställda. Fem stjärnor alla gånger!
Det är andra gången jag anlitat företaget och jag är lika nöjd nu som sist. Alltid snabb och trevlig kontakt, supergoa medarbetare som värnar om kunden. Pålitliga, effektiva, inkännande och helt enkelt top notch! Rekommenderas varmt!
Fantastiskt bemötande och fantastiskt smidig flytt. Prisvärt och bra på alla sätt. Har använt mig av deras tjänster tidigare och kommer göra det igen. Har även rekommenderat vänner och familj detta företag och dom har vart lika nöjda.
Snabba, trevliga, smidigt. Nöjd
Flyttning från villa till villa. Mycket bra bemötande från offert till sista lådan var på plats i nya huset. Samtliga är mycket trevliga, snabba, tillmötesgående, noggranna, punktliga och vänliga. Gick mycket smidigare och bättre och snabbare än vad jag förväntat mig. Rekommenderar dem starkt.
Är supernöjd med mitt val att anlita Västsvenska Flyttbyrån AB. Fanstasisk bemötande och utförande i alla led och av alla inblandade. Om jag flyttar igen blir ni mitt självklara val. Tack för fin service 👍
Mycket trevlig, effektiva och hjälpsamma flyttkillar .
Proffsig och bra flyttbyrå. Inget krångel och bra kontakt.
Fantastiskt, proffesionell, trevlig.
Helt fantastisk service och hjälp på alla sätt! Vi flyttade från två lägenheter till en större genom ett lägenhetsbyte och allt blev perfekt synkat och koordinerat.
Bästa flyttfirma jag har använt. De kom i tid, presenterade sig och var väldigt försiktiga med mina saker. Organiserat och otroligt proffsigt!
Supernöjd. Allt var proffsigt och smidigt och alla - killarna på kontoret som skötte offert, bokning och planering och de som utförde själva flytten plus städet var så trevliga och serviceinriktade. Kändes väldigt tryggt och de var effektiva. Kan varmt rekommendera Västsvenska Flyttbyrån!
Upplevde det som jättebra, de var jättetrveliga flytten flöt på väldigt effektivt och trappuppgången var trång så de fick hissa ner den men det löste sig väldigt bra och jag är väldigt nöjd med flytten!
Professionellt, snabbt och prisvärt. Jag återkommer :-)
Allt gick enligt plan. Lätt att kommunicera.
Min flytt ordnades smidigt helt enligt mina önskemål,, trevligt bemötande hela vägen. Kunde inte bli bättre.
Proffsiga och bra! Inga konstigheter. Dom kom i tid och jobba på snabbt.
Vi har änn inte flyttat in så detta återstår annars positivt snabbt och proffesionellt bemötande packning och magasinering utfördes på ett alldeles utmärkt sätt med rask och trevlig personal. Städningen var perfekt och allt utfördes på utsatt tid. Enda frågetecknet var magasineringen som vi fått besked om att vi skulle kunna ha tillgång till. Så visade sig inte vara fallet. Med facit i hand så var det behovet egentligen inte jättestort… Nu ser vi framemot inflyttningen utförs den lika bra så höjs betyget! inget som vi egentligen behövde
Lätta att få tag på, bra pris, lånade ut massor av flyttlådor till mig, på flyttdagen dök de upp på utsatt tid och gjorde flyttandet väldigt enkelt och smidigt!