Mycket nöjd! Arbetet anpassat efter våra behov, effektivt arbete, punktligt, nästan dammfritt och med riktigt bra resultat!
Veberöds Parkettservice AB
Vi på Veberöd Parkettservice, startad 2018 i Skåne, erbjuder tjänster som golvläggning, slipning och behandling av golv och trappor. Vi prioriterar kvalitet och service, använder certifierade golvläggare och den senaste tekniken. För att vi ska kunna säkerställa ett resultat av hög kvalitet använder vi oss av marknadens bästa...
39 omdömen om Veberöds Parkettservice AB
Sedan starten hos Reco 2023
Hög kompetens. Effektivitet.Denna gång golv- och bänkslipning. Bra uppföljning
Otrolig service, fantastiskt resultat, håller avtalade tider.
Professionellt bemötande hela vägen och de återkopplade snabbt med offert och vid frågor. De la Fiskbensparkett i ett rum i huset och jag är mycket nöjd med resultatet. Rekommenderar!
Vi anlitade Veberöds Parkettservice för att slipa 35-40 kvm furugolv och olja in det, och de levererade precis som utlovat på en dag. Offerten stämde exakt med prisuppgiften vi fått. Resultatet blev fantastiskt bra och vi är verkligen nöjda. Kan varmt rekommendera dem!
Korrekt och Proffsigt Raka rör och inga konstigheter.
Fick hjälp med att lägga nytt fiskbensparkettgolv. Snabb respons och superfint gjort. Väldigt nöjd!
Trevliga och otroligt tillmötesgående när vi hade bråttom med att få in en golvslipning innan inflyttning, som vi inte räknat med. Veberöds ställde upp men med samma omtanke och noggrannhet som alltid. Ser fram emot fler uppdrag i framtiden.
Jobbet (slipning/vaxning av fiskbensparkett) riktigt bra gjort. Dessutom väldigt snabbt och till bra pris! Vi är supernöjda.
Trevliga yrkesskickliga som levererar vad de lovar
Bra bemötande! Svarar snabbt på frågor. Återkopplar efter utfört arbete. Golven blev jättefina och vi är så nöjda!
Proffs! Tydliga Snabba Ordentliga Noggranna
Väldigt nöjd med Veberöds Parkettservice , bra service o kvalitet!
Det hela var bra. Snabbt på plats för kostnadsförslag. Offert omgående och arbete utfört effektivt och i enlighet med överenskommelse.
Väldigt bra kommunikation under arbetets gång. Eftersom vi inte var hemma under tiden för golv renoveringen, var det väldigt uppskattat att få uppdateringar dagligen. Särskilt att få bilder!
Good, responsible people. They listen to your concerns and try to meet your standards. Easy to deal with. They do a really good job. I’m very satisfied with the final result.
Fick hjälp med att slipa och olja fiskbensparkett, väldigt smidig och snabb service. Kontaktade dem väldigt tätt inpå men de lyckades endå klämma in en tid till mig och jag blev väldigt nöjd med resultatet.
Trevliga, snabba och professionella! Vi kommer absolut att använda dem igen.
Vi kommer att anlita veberöds parkettservice AB igen. Så duktiga hantverkare. Super bra bemötande. Arbetet utfördes enligt tidsplan och hög kvalitet. Behövde några justering med list efteråt och det fixade Jarek utan problem.
Fantastiskt bemötande, följde tidsplanen och proffesionellt jobb på alla sätt. Vi är supernöjda!
Snabbt, snyggt och effektivt. Golvet blev som nytt.
Professionell firma med tydliga besked och utmärkt arbete. Behöver vi hjälp är det bara ett samtal bort. Vi köper tjänster som t.ex. golvläggning, slipning, textil etc. Mycket nöjda.
Proffsiga och grymt resultat! Rekomenderar!
Jättebra, bra kontakt, fint jobb
Tydlog. Kan sin ssk.,Erfarenp. Snabbs besed
Vi beställde ett genomgående parkettgolv till hela vår lägenhet och resultatet är fantastiskt snyggt! Vilket fint arbete! Vi är sååå nöjda med resultatet och även med servicenivån och bemötandet!
Vi är fantastiskt nöjda med vårt vackra fiskbensparkettgolv. Snabbt och effektivt utfört arbete. Värt varenda krona!
Slipning/behandling av stavparkett. Snabbt och proffsigt. Mycket nöjda med resultatet! Kan absolut rekommendera företaget.
Fint hantverk, de kom i tid och det blev mycket bra.
Vi kan verkligen rekommendera Veberöds Parkettservice! Vi är otroligt nöjda både med vårt vackra golv och personalen.
Mycket bra service och företaget besitter ett enormt kunnande
Som man förväntar sig av en firma med klass
Jättefint arbete med stavparketten. Snabbt och effektivt utfört. Trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera Veberöds Parkettservice!
Mycket nöjd Jarek gjörde en riktigt bra jobb, och var färdigt redan samma dag.
Snabbt och smidigt med professionellt bemötande rakt igenom. Rekommenderas!
Mycket bra och proffsigt och väldigt bra samarbete.
Nyläggning av ett fiskbensparkettgolv i en 1901 fastighet i Helsingborg. Fick en snabb kontakt och bra information om vad som ingår och priser. Läggningen blev mycket fint utförd och vi hade en del "lagning" av ett annat golv runt ett nybyggt badrum som gjordes fint och utan krångligheter. Snabbt jobbat och städade fint efter sig. Sammantaget ett prisvärt golv och en trovärdig golvläggare / Östen
Nya parkettgolv samt uppdatering av gamla golv
Fantastisk snabba, proffsiga och noggranna. Supernöjd!