Vedbiten

Vedbiten

vedbiten.se
4.0

Välkommen till Vedbiten, din säkra e-handel med lokalproducerad ved! Företaget är en av verksamhetsgrenarna på Tjusta Gård i Uppland, och all ved som säljs förädlas på gården. Hos oss kan du beställa ved med klimatsmart leverans i hela Storstockholm. Björkved och blandved är vår största produkt och den levereras stjälpt i mått...

80 omdömen om Vedbiten

Sedan starten hos Reco 2023

Carl-gösta A

Bara positivt, vi har en lite lurig backe, med elledningar som hänger lågt, men hjälpsamma och bra förare löste alla problem. Vi har nu slutat elda p.g.a. ålder men sparat ett litet lager ifall Ryssen kommer. Vi köpte ved i säck, bäst att köpa i god tid, trava och torka, mvh Calle

Skrev om Vedbiten

Snabb och tydlig leverans av varor. Lätt att förstå vad man köper och mängd. Levereras inom utsatt tid. Proffsigt

Ulla J
Skrev om Vedbiten

Bra service och snabb leverans men dyrt

Rolf S
Skrev om Vedbiten

Två säck blandved som var så där. Mycket "tjoff" med knotbitar å annat skräp.

Per L
Skrev om Vedbiten

ok ställe. Smidigt med leverans. Rätt dyr om man inte får något special erbjudande

Carl P
Skrev om Vedbiten

Bra, prisvärt erbjudande, utmärkt återkommande dialog och smidiga leveranser!

Thomas L
Skrev om Vedbiten

Köpte för flera år sedan, hörde av mig 2 år på raken efter med en offert förfrågan, noll respons. Men den gången (första) jag köpte av dom var jag nöjd.

Andreas U

Inte marknadsmässiga priser just nu! Annars bra 👍

Fredrik B

Bra bortsätt från leveranskostnaderna

Lars-Gunnar S

Bra närproducerad ved. Fungerar bra.

Sara Cristina J

Super bra service Snabb utkörning Bra kontakt

Ivan Wanja T

Leveransen jag fick var "sur" ved. Reklamerade detta och fick säcken utbytt. Dock med mer eller mindre kvalitet. Slutade använda dem. Valt en annan leverantör sedan dess.

Stefan H
Skrev om Vedbiten

+Trevligt bemötande. +Torr och fräsch ved. +Leverans i tid enligt uppgörelse -Bad om mindre bitar som skulle passa i vedspis och fick i princip ved till kamin/öppen spis så jag har fått klyva minst en tredjedel för att överhuvudtaget få in det i spisen. -Dom hade bara lastbil med baklift och inte kranbil så jag fick ändra leveransadress till landstället för att sedan köra allt i egen släpkärra och lasta om.

Erika W

Bra, snabba, okej pris

Peter Werner R

Det var bra ved efter överenskommelse. Enda grejen att leveransen läggas på marken. Det borde finnas en pall eller liknande för att kunna flytta hela leveransen med palldragare. Annars är det helt ok och ingen risk att beställa. Jag gör det säkert om igen.

Lars A
Skrev om Vedbiten

Kan bara referera till bland ved som jag köpt i stor säck. Första året var det ok men sedan blev kvalitén sämre, den senaste leveransen var gran veden drabbad av röta (skogsröta eller lagrings röta). Nu köper jag inget mer ved därifrån.....

Skrev om Vedbiten

Vedbiten upplever vi i hela familjen som en leverantör till stugan (bastun och kaminen )som helt suverän,inbegriper både kvalitet som kundtjänst inklusive leverans

Adam J
Skrev om Vedbiten

Ett seriöst företag på alla sätt och vis. Om jag ska nämna något är det leveransen som är riktigt bra.

Jimmy H
Skrev om Vedbiten

Bra kontaktperson, som löser det som behövs lösas

Leif S
Skrev om Vedbiten

Smidigt och enkelt att handla. Vi kom med eget släp och fick lastat på några minuter. Inga som helst problem.

Roland S
Skrev om Vedbiten

Man beställer och det kommer! Kan det bli bättre!

Joris L
Skrev om Vedbiten

It was relatively cheap but the quality was really poor. Lots of mold. I tried to reach Vedbiten but never heard back. I found reviews online with more people complaining about the disappointing quality. i have bought better björkved from a more expensive supplier ever since.

Johan B
Skrev om Vedbiten

Vedbiten skickar ut rutten och möglig ved. Har beställt tre gånger av dem men aldrig mer! Blöt ved skapar mer sot som kan orsaka sotbrand. En sotbrand kan kraftigt skada din eldstad eller rökkanal. Är kanalen redan skadad kan huset brinna ned vid sotbrand.

Svar från Vedbiten

Hej Johan! Tack för att du tog dig tid och skriva, LEDSEN att du känner så här, tänker att det funkade ok de första 2 gångerna!? Sen gällande att elda med blöt ved.. ja det är ju ingen rekommendation, viktigt att man oxå kommer ihåg att alla har oxå skydlighet att efterhålla sin eldstad och jag kan tycka att vi lämnar ev spekulationer i vad som kan hända utanför! Du är inte nöjd, det är vi ledsen för, nästa gång du känner att det inte blev rätt, hoppas jag att du väljer att kontakta parten och framföra dina synpunkter! Så...

Skrev om Vedbiten

Bra pris, snabb leverans och skicklig chaufför

Magnus R
Skrev om Vedbiten

Blev lite fel vid leveransen. Skickade ett meddelande till Vedbiten och de ringde upp mig direkt. Löste felet och blev kompenserad på bästa sätt. Chaufförerna är både trevliga och lyhörda och placerar veden efter önskemål även om det var lite trångt. Ett företag som sätter kunden i fokus. Kan rekommenderas!

Ulla A
Skrev om Vedbiten

Jag har inte köpt ved från er sedan 2022, ev 2023, så jag kan inte ge er fler omdömen.

Allan R
Skrev om Vedbiten

Bra service, trevlig personal och smidigt med leveranser.

Carl J
Skrev om Vedbiten

Inget fel på själva leveransen men det var en hel del murken ved som inte gick att elda med

Lars L
Skrev om Vedbiten

Smidigt, snabb service. Kvalitéts ved. Trevlig leverans på utsatt ställe. Kan varmt rekommenderas.

Anna H
Skrev om Vedbiten

Snabbt o enkelt. Väldigt fin ved.

Lars E
Skrev om Vedbiten

Allt med Vedbiten är bra . Enda anledningen att betyget inte blir 5 är priset på veden.

Svar från Vedbiten

Tack Lars, vi försöker alltid hålla oss på så bra pris som möjligt! Vi har också mycket kampanjer på vedbiten.se sociala medier & nyhetsmail som kunder får, så man kan nästan alltid hitta en kampanj, eller kod för någon av våra produkter! Vi hoppas på ditt fortsatta förtroende! (Ett stalltips nu är att ta hem veden under våren för nästkommande vintersäsong, kampanjer!!) :) mvh Vedbiten.se

Annika G
Skrev om Vedbiten

Bra bemötande, leveransen fungerade prickfritt (lite tur - vi hade inte kollat av yttermåtten :0) Bra ved!!

Per Kristian N

Har köpt ved där två gånger, men kan absolut inte rekommendera dem. Veden är inte torr nog för att elda med, samt att deras erbjudanden om att få utkört är inget värt då det sker när det passar dem. Sista köpet fickan vänta 3 mån på att få hemkört och vart aldrig hemkört, fick hämta själv. När man påtalar att man behöver veden blir man otrevligt idiotförklarad att man inte behöver veden och vad har man för problem? Aldrig mer, finns både billigare och mer kundvänliga, dessutom är deras ved bland de dyraste på marknaden.

Svar från Vedbiten

Hej Per Kristian N, Det var mycket tråkigt och höra att du känner så här. Kan ärligt inte säga att jag som administrerar detta känner igen detta över huvud taget. Vet inte om du kanske köpte sist i el-krisen hösten 2022 som var en stor flaskhals för alla i ved branschen, som gjorde att veden tog slut och att det som fanns var just rå ved, dvs nästa års ved, som vi med längre leveranstider än önskat sålde och levererade ut till alla som beställt. Hur det kom sig att du hämtade ved vet jag inte men givetvis ledsen...

Robert G
Skrev om Vedbiten

Snabb leverans och placerade säcken nära vedboden längre in på tomten på egen initiativ! Bra service

Ove B
Skrev om Vedbiten

Som förväntat. De hade bra erbjudanden.

Skrev om Vedbiten

Enkel och smidig leverans. Bra ved.

Per O
Skrev om Vedbiten

Leverans i tid, och bra hantering av en lite reklamation.

Lissbeth S
Skrev om Vedbiten

Hade förmånen att kunna köpa ved från förra året. Snabb leverans. Återkommer när veden tryter igen

Skrev om Vedbiten

Bra ved - bra service och snabb leverans.

Niklas D
Skrev om Vedbiten

Fick blöt och möglig ved, dom utlovats som torr och redo att eldas. Fick total ignorans dom bemötande vid återkoppling via telefon. Jag kommer aldrig köpa hos Vetbiten igen och varnar andra vid varje tillfälle.

Svar från Vedbiten

Hej Niklas, jag är ledsen för detta, när var detta? Vill du maila oss på info@vedbiten.se är du snäll! Så vi kan titta på detta asap! Finns bra info om ved nedan. Samt under produktinformation och på varorna i webshopen som en del tyvärr inte alltid läser. :( https://vedbiten.se/vanliga-fraagor https://vedbiten.se/vedfakta Hoppas på din återkoppling! MVH Vedbiten.se

Gunnar L
Skrev om Vedbiten

Bra och kluven mindre bitar Mycket bra

Tony C
Skrev om Vedbiten

Bästa veden, utmärkt service och blixtsnabb leverans!

Åsa S
Skrev om Vedbiten

Snabba leveranser, ok priser och bra kvalitet.

Elna Kristin R

Vedbiten verkar ju vara reko. Men jag har bara fått deras reklam och inte använt deras tjänster. Så därför neutralt betyg.

Anders M
Skrev om Vedbiten

Praktiskt och enkelt med transport och inlyft!

Johan B
Skrev om Vedbiten

Alltid proffsiga, alltid trevliga! Jag hoppas kunna handla ved av dem i många år framöver

Seref S
Skrev om Vedbiten

Helt okej. Bra leverans med lyft kran. Jag är nöjd.

Lars G
Skrev om Vedbiten

De gånger vi beställt ved har det fungerat perfekt, och med kran lyckas man placera veden alldeles utanför vedboden. Toppen, och bemötandet alltid ok Veden också helt perfekt vad gäller längd för vår kamin, och sammansättningen av blandveden. Lasse Gifvars Berghem/Järfälla

Catrin B
Skrev om Vedbiten

Har beställt många gånger och alltid fått bra ved och bra service med leverans.

Magnus H
Skrev om Vedbiten

Riktigt proffsigt skött när det blev fel så fixade man det mycket bra. Min senaste laddning som jag eldar på nu håller hög kvalitet